krpan in druščina postani član

KO S KAZALCEM ŽUGA SLOVENSKI SINDIKALNI CHUCK NORRIS (21.03.2012)

 

Opa Zovalec - 22.03.2012 - 09:10

Hvala Vam, da ste končno načeli tudi to temo.

 

Poudariti še želim, da naj bo eno od izhodišč socialnega sporazumevanja prav zapis pod P.S.II.

 

Mnogo reform (od socialne, davčne pa do zdravstvene, delovno pravne itd...) bi moralo sloneti v prvi vrsti na zahtevi po spoštovanju aktualne zakonodaje, spreminja pa se naj zgolj tisto, kar se naj spremeni zaradi razmer. Ampak ne - pri nas vedno znova izumljamo toplo vodo, jajca pa še vedno kuhamo s hladno. In jih zato pojemo surova, zraven pa se čudimo drugim, ki jedo kuhana...

 

LP

 

PS: Pri nas so referndumi že skoraj tako popularni, kot v Švici (ko bi se še po čem drugem zgledovali pri njih), pa predlagam referendum o prepovedi sindikatov. Haska od njih tako ni (delavcev ne znajo ali ne zmorejo ali nočejo... (za)ščititi), praviloma so sami sebi v namen, občasno pa zgolj razburkajo kloako v kateri živimo in za katere neznosni smrad so v veliki meri tudi sami krivi oz. odgovorni!

Martin Krpan - 22.03.2012 - 12:53

Vaš komentar jemljem kot dopolnitev tega bloga, ki je že tako predolg. Pa sem napisal le 10% tistega, kar si mislim (ali še vem, pa ni za "javnost").

Pero - 27.03.2012 - 08:57

Krpan, če te ne bu Chuck naskoču, te pa bodu polismeni s pendreki... Zajah kobilicu inu v boj z gorjačo.

ataner - 06.04.2012 - 08:24

žalostno in resnično, s pomočjo stricev iz ozadja. drugače si to ne morem predstavljati. z vsemi kremplji se borijo za svoj luksus pod krinko, da gre za delavce.

dober članek, predlagam da gre v svet.

Martin Krpan - 06.04.2012 - 14:43

Je že šel v svet :) - blog je objavljen tudi na spletnih straneh časnika Finance.