krpan in druščina postani član

Naslov teme: Hvala Martin krpanu za odgovor na nenavadno vprasanje- nadaljevvanje

6114  23.12.2011 - 09:36h / Ostalo / Avtor: trotelj / 119 / 1

 

Hvala Martin Krpan za odgovor na nenevadno vprasanje. 

1. vprasanje:

 

Imam eno zelo nenavadno vprasanje:

 

POstavili smo spletno stran- spletno trgovino, razvili sisitem, uredili vse potrebno, sedaj pa se nam je ponudil nek drugi posel za katerega smo se ze dolgo borili in je dosti bolj donosnejsi od spletne trgovine. Kaj sedaj. Spletno trgovino bi dali v najem- upravljanje tujcu(druzinski prijatelj, kateri je tujec) in sicer vse kar spada zraven; z odprtim TRR - pod nasim nadzorom seveda

 

Je to mozno??

 

Nadaljevanje oz razsiritev:

 

Mi imamo precej bolj zakomplicirano zadevo, ki morda ni tako zapletena. Vi morda lahko pomagate z svojimi izkusnjami.

 

Zelimo nekaj drugega, in sicer imamo problem, da tujec razsirja dejavnost se v tujini in tako zeli imeti sedez podjetja samo v tujini, kar ni sporno, saj promet ustvarjen v Slo ne bo presegal 35000 Eur. Problem se nam pojavi tukaj, ce ima tuje podjetje, da Slo banke ne dovolijo po nerezidencnem racunu placil po spletu z karticami. SAMO TA problem je. Zato smo zeleli da bi tujec uporabljal racun slo s.p. ja.

Komplicirano a ste razumeli?

Martin Krpan - 23.12.2011 - 11:12

Prosim (ne glede na Božični čas :)), da si preberete bonton te klepetalnice. "Sprehajate" se v klepetalnici in ne svetovalnici, naslavljanje vprašanj direktno na določene osebe ni skladno z bontonom. Čez kakšno uro vas bom premestili v poseben predal (danes ga ne bom poimenoval, ker je čas miru in praznikov :)).

Lepe praznike.