krpan in druščina postani član

Naslov teme: Koliko bi računali

822  26.02.2024 - 15:32h / Ostalo / Avtor: sonček / 775 / 4

Zdaj je ena moja biserna stranka dejjala, da ji je bilo nesmiselno plačevat mesečno, ker tak račune izdaja sam, meni pa je res prinesel 10 računov. Ampak pozablja, da so še tu prispevki za poknjižit, stranka za vnes, prejeti računi  trr in bilance. Če bi mu 500 vzela je to 41,66 na mesec. Za koliko bi mu vi naredili..? Ker zdaj sem rekla naj okrog pokliče in pove ali mu naredim ali ne:

TEJA - 26.02.2024 - 15:39

Pravkar sem eno takšno cvetko odslovila. So mu pri prejšnjem servisu dvignili račun. Skoraj enak primer. Pod 100 eur ne delam več. Mehanik mu za popravilo avta vzame 65 + DDV na uro, pa nobeden ne jamra.

SIM - 27.02.2024 - 07:57

Pri nas tudi stranke - cel kup jamranja, kako je drugje ceneje. Me prav zanima, po kakšnih cenah drugi delajo. Se pa strinjam s Tejo, servis za avto se plača, kolikor ti rečejo. Mi pa cel kup izobraževanja, za vsako pasjo figo kličejo, odgovore stresamo kot iz rokava, ker se jim ne da guglat ali pa poklicat par številk in se pozanimat. Mi bi morali pa kar zastonj delat.

želva - 27.02.2024 - 09:03

Zakaj se primerjate s servisom vozila. Boljša primerjava so "nohtarke", normirane, zagotovo imate kakšno, ki ji vodite normirani s.p.

One so zagovalke, dejansko jim, ker so normiranke ostane več kot dobremu računovodji na mesec.

Dejstvo je, da smo naš poklic razvrednotili delno sami, drugi del pa nerešena zakonodaja, ki dovoljuje, da ta poklic lahko opravlja vsak. Dejansko pa gre za ŽIVLENJA PODJETIJ. Poglejte kako zdravniki poudarjajo kako se borijo za življenja ljudi in zato morajo biti dobro plačani.... brez na pa bodimo iskreni, podjetja ne morejo poslovati, pa smo pristali na ceni administratorjev.

SIM - 27.02.2024 - 10:08

Se popolnoma strinjam z želvo. Sicer se tukaj na forumu vsake toliko odpre teme glede cen računovodskih storitev. Videti je, da imamo vsi kao realno nastavljene cene, ampak na žalost jih v resnici še vedno veliko dela za neke mini cene. Očitno jim je pomembno, da imajo veliko dela. Mogoče pa bi se morali računovodje kartelno dogovarjati, kakšne cene bomo imeli. Ha ha ha, nezakonito kao, ampak glejte gradbeništvo - cveti. :)