krpan in druščina postani član

Naslov teme: Izkušnje z odvetniško hišo Ulčar in partnerji

4232  16.11.2015 - 14:27h / Ostalo / Avtor: rozca / 401 / 3

Pozdravljeni,

 

lahko kdo deli kakšno izkušnjo z odvetniško hišo Ulčar in partnerji. Havla.

Maj - 17.11.2015 - 07:41

Ja, mi smo se spoznali pred cca 8 leti, ko je ga. Tanja Bohl Ulčar vodila seminar. V predhodnih mailih smo poslali vprašanja oz. primere in na našega se je uprla tako, da nam je celo predlagala, da gremo v tožbo, saj je "zanimiv" primer. Ker je na seminarju nastopila suvereno in oh in sploh, smo bili tako prepičani, da nas bo seveda tudi zastopala na obravnavah, saj smo se odločili za tožbo. Na prvi obravnavi gospe Bohl Ulčar ni bilo, poslala je sodelavca iz svoje hiše in se opravičila. Na vse naslednje obravnave je tudi ni bilo, prihajal je taisti sodelavec, menda enkrat ena čisto druga gospodična iz taiste hiše, opravičila pa ni več bilo. Tožbo smo izgubili, gladko.

Potem smo v kar hitrem času po tem imeli še kazensko zadevo. Oglasili smo se pri odvetnici in se dogovorili, da nas bo zastopala, to je bil naš velik interes, da nas zastopa, saj do takrat še nismo poznali katerega drugega odvetnika, ki bi imel tako suveren in odločen nastop kot prav ta. Razumem, da je težko priti iz Ljubljane v Gornjo Radgono na obravnavo, a vendar, če se tako dogovoriš, potem - vsaj odvetnik, bi se moral tega držati. Prišla je druga gospa, substitut iz Maribora. Prvič smo se videli pet minut pred kazensko obravnavo. O izidu me ni ptorebno vprašati, mislim, da je vsem jasno.

To so naše izkušnje. Brez pretiravanja, čito tako kot se je zgodilo.

Sedaj imamo drugo odvetnico, ki nas zastopa že 6 let neprekinjeno in bi jo priporočala komurkoli, ker se vidi razlika, če nekdo da dušo, da reši stranko ali problem kot pa tako, kot se je zgodilo nam tred tem. In do sedaj še nismo izgubili nobene pravde!

Vso srečo.

rozca - 17.11.2015 - 08:20

Hvala vam. Se popolnoma strinjam. Vedno je več vredno, da se zavzame z dušo za primer kot pa visoko zveneče ime.

silba - 18.11.2015 - 20:28

Predlog: tole sodi v smetnjak.