krpan in druščina postani član

Naslov teme: Nagrada na uspešnost v javnem zavodu

2795  07.05.2012 - 14:13h / Ostalo / Avtor: Abaximan / 53 / 3

Pozdravljni!

Zaposlen sem v Javnem Zavodu, ki je sicer financiran s strani mestne občine in subvencij, vendar se zaradi narave našega dela in veliko vloženega dela cele ekipe prihodek v tem neljubem času celo povečuje.  Sicer sem vodja edinega sektorja v hiši, ki se dejansko mora financirati iz lastnih prihodkov, kar mi tudi uspeva. Od kar sem prišel, sem naredil že veliko sprememb in s tem uspešno povečal prihodke, kar se bo poznalo tudi dolgoročno. Vendar sem prišel do točke, ko bi v privatnem sektorju začel pogajati za boljšo plačo, vendar glede na to, da so plače v javnem sektorju zamrznjene, ne glede na prihodek, ki ga ustvarjam ne moram biti nagrajen. Tako mi je bilo obrazloženo že na začetku in načeloma to tudi drži, vendar me vseeno zanima ali je kakšen način, da se izplača dodatna nagrada za uspešnost, sploh glede na to, da je moja uspešnost povsem merljiva.

Hvala za odgovor

nekdo - 07.05.2012 - 16:36

Krepko dvomim, da bi vam v današnjih časih tudi v privatnem sektorju dali dodatno nagrado za delo oz. uspešnost. Seveda pa še vedno obstajajo svetle izjeme. Sicer pa že vrabci čivkajo o raznih kombinacijah...

Marjanka - 08.05.2012 - 08:15

Če gre za prihodke iz tržne dejavnosti si preberite Uredbo o delovni uspešnosti iz naslova prodaje blaga in storitev na trgu.

Abaximan - 08.05.2012 - 11:51

Hvala bom prebral.