krpan in druščina postani član

Naslov teme: svarilo vsem klepetal-kam(-cem)

1818  16.03.2012 - 14:33h / Ostalo / Avtor: nula nula / 111 / 5

Opozarjam vas, da je po novem bontonu (čeprav še ni objavljen) tu zelo tanka črta med naivnim spraševanjem in oglaševanjem, zato si za vsak slučaj kot svarilna zgleda oglejte zadnji dve temi v Smetnjaku (Arhiv), da ne boste tudi vi končali tam - ne krivi, ne dolžni. lp

FRANJA - 17.03.2012 - 00:04

Saj ni tako hudo,nula nula.Malo se počutim krivo,ker sem omenila ,kar pač sem (pač babji dolgi jezik).

Tudi ,če kdaj napišem kaj "mimo",ni to mišljeno kot graja,bolj zato ,ker ravno "paše" tja.Si vsaj za trenutek oddahnem in naberem novih moči (ob vseh umskih naporih)za nove izzive,ki so pred mano,trenutno za izdelavo letnih poročil in davčnega obračuna.

Se pa res ne strinjam  z Martinom Krpanom glede oglaševanja.Menim,da se trenutni klepetalci (padalci) na forumu niti ne zavedajo,da s vprašanjem tudi kaj oglašujejo (ali sem pa jaz preveč naivna).Tudi jaz včasih,da nekomu odgovorim čim bolj pravilno (odgovorov pač ne stresam z rokava),iščem po internetu  in nevede najdem članek v "tako imenovani konkurenčni firmi".Še nikoli nisem pomislila,da s tem kaj oglašujem. Zame je "naš  forum tata mata" in ga ne zamenjam.

Je pa res,da smo mi malo starejši zrasli (beri:se postarali) s tako imenovano eminentno revijo in pač ne moremo iz svoje kože .Nobene zamere,če kdaj pristanem "na drugi strani".

Sem pa za  vsaj malo  strpnosti.Če bi si VI sami izbirali klepetalce (avtorje vprašanj),bi verjetno ne bilo toliko  osnovnih vprašanj.Vem,da si želite forum na nivoju.Toda v današnjem kriznem  času ,ko ni služb in 

pač vsi mislijo,da se najlažje zasluži ,če imaš knjigovodstvo (saj kar na nekaj seminarjih predavatelji povdarjajo,da tako računalnik vse sam poknjiži), se pač morate-mo soočati  z vprašanji ,ki  tebi MK dvigujejo pritisk.

Nasvet vsem mladim ,učite se,učite se in še enkrat učite se ...in  berite,berite in še enkrat berite ,s tem boste vsaj najosnovnejša znanja pridobili in vse bo lažje.

Lp

bacil - 17.03.2012 - 10:22

franja - jest sem s tabo na celi črti in v vsaki tvoji trditvi

lep pozdrav

FRANJA - 17.03.2012 - 11:44

..in v vsaki tvoji trditvi .Uh,kolikokrat  v različnih situacijah v svojem življenju sem "udarila mimo".

Pa  en lep deloven dan ,z mislimi pri  uspehih naših skakalcev .

Lp

Martin Krpan - 18.03.2012 - 10:24

Še nobene zadeve nisem počil v smetnjak zaradi "strokovnosti vprašanja" :). To je verjetno jasno vsem, tudi Beki :)).

P.S. Ko pa - v odvisnosti od razvoja situacije - boste  brali, da je že vložena prva tožba proti nam zaradi klepetalnice :))), pa boste spoznali vso provincionalnost in zatelebanost slovenskih karakterjev.

nula nula - 18.03.2012 - 13:20

Citat: " Citiranje (K)iksa (kot pravijo nekateri :)), pa ni zadeva, zakaj bi stvari metali v smetnjak (ali jih celo izbrisali). Alergija bolj izvira na prikrito oglaševanje programskih paketov..."

 

Še vedno čakamo na objavo novega bontona (ali morda Pravilnika o zadovoljevanju pogojev za metanje v Smetnjak), kajti kot naivne ovčke, žrtve prefriganih ponujevalcev takih in drugačnih "paketov" ne znamo razlikovati med dopustnim oglaševanjem papirnatih  in prepovedanim podtikanjem računalniških izdelkov.

 

PS Kar se morebitnih tožb tiče, domnevam, da je bolj nevarno, če na samem robu tolerance ( "Citiranje (K-iksa") duhoviči sam skrbnik strani kot pa pleteničenje nas "ovčk"...

 

PPS V izogib nesporazumu - tole o K-... je meni osebno prav všeč in (še kar) dokazljivo...