krpan in druščina postani član

Naslov teme: Pojasnilo in opravičilo p.š. in somišljenicam

246  11.01.2011 - 11:38h / Ostalo / Avtor: nula nula (obupan) / 61 / 2

Najprej: Res  spoštovana p.š., zares cenim Vaš dolgoletni prispevek k dogajanju na klepetalnici - vse Vaše odgovore in pojasnila! Moram se Vam opravičiti, ker sem Vas nehote prizadel (kolateralna škoda!) s svojo provokacijo. Strinjam se z vsem, kar ste napisali v tokratni polemiki. Enako virineji, titi in drugim somišljenicam.
Sedaj pa splošno pojasnilo:

Ko sem kot "obupan" objavil podobno prošnjo kot "obupana" eno stran prej, sem bil prepričan, da bodo vsi opazili, da gre za provokacijo in da se bodo nehali "prostituirati". Dvignem roke - ni pomoči!

Dodatno pojasnilo: Nisem SIBILA, sem pa zlorabil njen nadimek s podpisom dodatne provokacije v temi
"obupane". Ta provokacija je vsaj delno uspela, saj je izbezala SIBILO iz delovnega brloga (seveda ne morem biti gotov, če je bila pa to res prava, izvorna SIBILA?


PS Tistim, ki zagovarjate prednostno pravico "kupca kot kralja" in se mu - nepoznanemu - ponujate na milost in nemilost : potem, ko se na "anonimni razpis" prijavi že deset ali več ponudnikov, priznavam sicer minimalen smisel nadaljnega ponujanja kvečjemu tistemu iz res bližnje okolice povpraševalca.

p.š. - 11.01.2011 - 17:56

Spoštovani kolega obupan(a) ( nula nula) ! Kot sem že spodaj pod temo čiče zapisala, se vam ni potrebno prav nič opravičevati  in zelo mi je všeč , da ste sedaj tako odkrito pristopili - ljudje pač tukaj na forumu svobodno odpiramo teme in tudi svobodno odgovarjamo nanje. Moj namen je bil opozorite kolege na očitno provokacijo , pa sem tudi spoznala, da nisem bila kaj prida uspešna pri tem... no, upam, da bodo vsaj sedaj, ko ste pošteno zapisali, kako in kaj, malo drugače razmišljali. Na koncu lahko rečem , da sva oba in še nekaj somišljenikov imeli enak namen, samo pristop je bil različen.

Se še kaj beremo pod zahtevnejšimi temami - lep pozdrav vsem skupaj , še posebej "naši stari gardi" - saj veste , kdo ste spoštovani kolegi :)

čiča - 11.01.2011 - 20:56

Bravo "kolega", dal si jim popra vohat - čiči in ostalim, ki ponujajo stvoje storitve kar javno, brezsramno, tu gor, ne da bi vedeli komu in po čem. Res se nimaš za kaj opravičevat - bil si pošten in si javno priznal kaj si ušpičil, to pa veliko šteje!  Še posebej, ker si se podpisal s svojim ta pravim nikom, hehe. Herojsko, ni kaj!