krpan in druščina postani član

Naslov teme: kar neki

7694  27.12.2010 - 12:35h / Ostalo / Avtor: Ninočka / 111 / 4

Tudi jaz se mučim z računovodskimi predpisi, vendar do danes nisem vedela za ta odličen forum. Vendar, kar sem naredila sem, ostalo, po novem letu. Kako ste kaj, dragi moji? Toplo vam je, lačni niste, dajte malo delo na stran in povejte, kje boste nazdravili ob novem letu? Naša druščina gre v St. Petersburg, pa če kdo zbira zazglednice, mu jo rade volje pošljem!? Mogoče bi se oglasili še drugi "brat od strica", Ivan, pa kaj vem kdo še.... pa lp Nin

Ivan - 28.12.2010 - 11:38

Se strinjam!

jaz drugače ne zbiram razglednic ali znamk, bojim pa se da gre tu za kakšno prevaro z odvzemanjem osebnih podatkov(npr. hišna številka...). Tudi če Ninočka ne bo naredila tega, to lahko naredi kdo drug. Ne smemo pozabiti da sem lahko dostopa kdorkoli na svetu.

Ko pa smo ravno pri novem letu, mi gremo praznovat v bolj toplejše kraje. V Egipt (natančneje v Sharm El Sheikh), tam smo bili že prejšnje leto in moram pohvaliti prijaznost delavcev v hotelu.

L.P. Ivan   

brat od brivca - 28.12.2010 - 14:00

Ninočka, meni jo pošlji kar semle (boš še za znamko prišparala)!
Lepo se imej in hvala za spodbudo! 
"brat od strica brivca"

Ninočka - 29.12.2010 - 14:33

Bom, pusti znamko, samo , da Te osrečim. Ne vem, kaj je tem davkaricam, oz. kaj vidimo na Tebi, da nas tako privlačiš? Mogoče boemstvo? ali kaj.. daj malo se opiši, prav? Pa ne bodi tako prijazen z g. ali gdč. Rebeko, uf.   No pa lep pozdrav  Ninočka

Rebeka - 29.12.2010 - 18:37

Jaz se strinjam z Ivanom glede razglednic, ne vem pa zakaj je Ninočka tako zahrbtna, kot da je mislila da te teme ne bom nikoli pogledala.

Še nasvet za Ninočko:
V takšnih temah, ki privlačijo ljudi k temu, da bi si jih ogledali, ne objavljaj zahrbtnih odgovorov.
Pa še to: Sem gospa in ne gospodična

Pa lepo se imej v St. Petersburgu.


l.p. Beki