krpan in druščina postani član

NAČRT PROJEKTOV NA DAVČNEM PODROČJU (05.05.2015)

 

arčid - 06.05.2015 - 08:54

Krpan samo bežen pogled če teh 11 strani mi pove, da so ključne naloge naše vlade sledeče:

trudili se bomo, zavezali se bomo, delali bodo analize... spet po ssitemu bomo morali bi, trudili se bomo blablabla... etične in  celofan zavite neumosti in floskule, ki bodo nekomu spet prinesle lepe honorarje.

Konkretno je le da bodo uvedli davčne blagajne in izvajali še temeljitejši nadzor nad poslovanjem davčni zavezancev, pri čemer bodo to le tisti ki dolgujejo po 100 ali kakšen evro več in jim bodo blokirali račune , tako da bo banka in država za te izvšbe zaslužila še dodatnih 100,00 eur. Bljak.

Martin Krpan - 07.05.2015 - 08:30

Če niste dovolj dobro brali "med vrsticami" - napovedujejo tudi "vojno" kapitalu - torej, to pomeni - USEKAJ maksimalno po tistih, ki so uspešni in/ali ustvarjajo nova delovna mesta.

Saj od Cmerarja in Marmorja kaj drugega ni za pričakovati. Počakajte, ko bodo ljudje za "luno" in pride "mesec" na oblast :).

Mat - 08.05.2015 - 11:51

Ja žalostno in kapital, bo kar čakal v Sloveniji in govoril ja obdavčite me, poberite me, naj usahnem v pogoltni in nenasitni in balkansko vodeni državi ......

 

Kapital bo šel papa potem se bodo pa spet praskali, kako ga dobiti nazaj. 

 

Ne nazadnje ni kaznivo odpreti kak sklad v tujini ali kako podjetje v tujini na območjih, ki so davčno bolj prijazna, kot naša ljuba Slovenija.

 

Ker eno je davčna pravičnost, drugo pa je, ko ti hoče država ukrasti nekaj privarčevanega, kar imaš na bančnem računu, pa je tako ali tako zaradi slabih obresti in inflacije realno izguba, pa že od te izgube zaračunavajo davek na obresti, čeprav ne gre za noben prirast kapitala, pač pa izgubo in ja sedaj bi država rada še to že vse davčno obdelano še enkrat obdavčila, naj plačajo bogati, ti imajo, najbolje konja, ki vleče še bolj obremeniti, ob enem pa povečati socialne transferje, da se ljudem sploh ne bo več splačalo delati za minimalca, bodo raje doma sedeli in vlekli pomoči ...... in ja Cmerarjevi , če mislite, da bodo bogati kar križem rok sedeli, se prekleto motite ........ :)

 

Torej uničite nesposobni politiki še tisto zadnje, kar funkcionira ....