krpan in druščina postani član

KO JAGENČKI OBMOLKNEJO, PRASCI PLEŠEJO (25.01.2017)

 

Miha - 26.01.2017 - 09:04

Bravo, nimam kaj dodati. Potrebna je revolucija na vseh področjih. Reforma- klatenje neumnosti, sita vrana lačni ne verjame.

LP

pic - 26.01.2017 - 13:51

Pohvalno, predlogi pod katere se podpišem, še posebno prvi.

O reformi sem brala samo kar je bilo objavljeno v medijih in predstavljena lestvica obveznega dodatnega prispevka me je razočarala, še bolj pa hvalisanje ministrice, da bo večina plačevala manj. 

O vašem upanju za naslednje volitve pa sem bolj pesimistična - v vseh teh 25-tih letih ni bilo junaka, ki bi si upal karkoli spremeniti v tem zdravstvu, samo na slabše gre. Korupcija je očitno zažrta v vse pore našega državnega sistema. 

Do sedaj sem imela osebno zelo malo opravka z zdravstvom in si želim in kolikor morem delam na tem, da bi tako tudi ostalo. 

arčid - 26.01.2017 - 15:08

Bravo Martin Krpan, ampka tudi volitve bodo po mojem potrdile stra pregovor, ki velja že od osamosvojitve naše deželice.

Korito bo ostalo isto, samo prasci se bodo menjali.

Ne znajo živeti drugače kot da so prisesani na  proračun kot pijavke.

MAX - 26.01.2017 - 23:06

V Butalah so drago kupovali pekočo sol.

Pa v bitki s pametjo so zmagali Butalci.

Milčinski bi zdaj imel kaj pisati. Butalci nadaljevanje I, II, III itd...

Martin Krpan je včasih švercal sol in bil poklican na Cesarski dvor.

Držim pesti, da bo pridobil naročilo javnega razpisa za soljenje v naši ničkajcesarski štali.

Če ne, po pač treba vzeti sekirco in posekati lipo.

Sonja - 15.03.2017 - 17:30

Absolutno se strinjam z napisanim.

Povdarki narejeni točno tam, kjer je potrebno in ni normalno.

Reforma zdravnikov naj bi bila tudi na takšen način , da bi si zdravniki, ampak ponavljam , samo zdravniki, drugo osebej nič ne dela poleg  (!!!???) znižali normative za 25% , potem pa za dodatno povečano delo bili 25 % dodatno plačani.

Tu je več plati nemoralnosti.

A smo malo nori, da vse to gledamo?

RK - 08.09.2017 - 09:35

Sonja: A smo malo nori, da vse to gledamo?

 

Dokler bodo(mo) imeli Slovenci polne riti (se opravičujem manjšini, ki jih nima), ne bo spremembe, ker je najbolj lagodno sicer isto misliti kot Krpan, ničesar pa ne storiti oz. ukrepati.

 

Krpan, ustvari stranko in kandidiraj, gotovo te bomo podprli. Potem pa imaš vse možnosti predloge sprovesti v prakso!

Martin Krpan - 09.09.2017 - 17:52

RK, v Sloveniji izstopata dve skupini ljudi:

- eni ki ustvarjamo (mednje spadam tudi sam);

- druge, ki trošijo, kar mi ustvarimo, blebetajo, nočejo delati, so lenuhi, filozofi itd.

Prej si jezik odrežem, kot da pristanem v politiki, glede na "strukturo (berite - miselnost) volilnega telesa pa bi moral biti debil, da bi kaj takšnega naredil. Debil pa nisem :). Tej generaciji več ni pomoči, Slovenija se mora gensko 2 x obrnit, da bo pri nas kaj drugače (distanca od socializma je "prekratka", pravega kapitalizma pri nas pa še dolgo ne bomo videli ...).

 

P.S. Vseeno hvala za podporo :).

 

Tanha - 11.09.2017 - 10:06

Pod tole Krpanovo pisanje se podpišem.

 

rakov povratnik - 12.09.2017 - 08:15

Samo kot ideja... Če ima delodajalec nekakšno pogodbo s fitnesom in svojim delavcem pod enakimi pogoji in čisto vsem omogoča fitnes, potem to ni boniteta, ker imajo vsi zaposleni enake možnosti. Ta strošek tudi komot predstavi kot upravičene, ker gre za promocijo zdravja na delovnem mestu...

Drugače pa bravo Martin, spet si zadel žebljico na glavico. Problem "zdravništva" pa na žalost ni le v vladi, je predvsem v zdravniški kliki in Kuštrinu, občutek imam, da se ne bodo dali... prej nasprotno, rušili bodo vsak pameten predlog, ki kakorkoli omejuje zdravniške pravice... nobene solidarnosti in politično motivirane akcije, na žalost.

Tanha - 12.09.2017 - 08:25

Vsak, od politikov, ki je želel narediti spremembo so ga odstavili, ker ni pihal z njimi v isti rog. Žal je tako. Ravno danes sem govorila s kolegico, ki mora odstaviti človeka, ki je na neki prireditvi v enem stavku malo frcnil politika iz SD. Ja, tako gre to. :(

 

Besni - 07.02.2018 - 09:27

Po enem letu še enkrat prebral. Žal še vedno aktualno. 

mina - 31.05.2018 - 06:48

Jojjj.. Jojjjj, kaj če pa z besedo ošvrkneš (argumentirano)... pa sledi bebavi nasmeh, ki si ga nekateri razlagajo kot Suuuuuuper

Kaj ni to forum davkoplačevalcev (ne pobarvancev)  in ne politiziranje ! Prosim, držimo se raje strokovnih tem

Ko pa prideš na pregled ( naročen) in se moraš prenaročiti 2x ali 3x, kot se mi je zgodilo, ker je bil g. dr. odsoten ( enkrat na fakulteti, drugič in tretjič v privat ambulanti, ker dela na osmih krajih!!) si zaželiš : če dela v javnem sektorju naj najprej svojo obveznost opravi tam, kjer dobiva plačo.

Titan - 01.02.2020 - 15:47

Predlog bi moral poslati na portal Predlagam vladi 
lp