krpan in druščina postani član

PRIŠEL JE CIRKUS V NAŠO DEŽELO (13.01.2016)

 

arčid - 14.01.2016 - 07:24

Bravooo KRPAN zaslužiš si da zapišem z veliki črkami. In temu cirkusu nesposobnežev, bi dodali še tiste iz javnega, ki sedaj sprejemajo obrazce za prijavo in odjavo delavcev. Ne najdem v slovenskem slovarju besed, da jih opišem.oz niso primerne za to " etično drhal" To ni cirkus, ker je to žalitev za tiste, ki si služijo denar s tem, da zabavajo ljudi. Pravi cirkus izbiraš ali ga boš obiskal ali ne in/ali ne dobijo plačilo za svojo predstavo.

Ti kvazi cirkusanti pa nas  džebejo in imajo za bedake za denar,ki ga moramo zaslužiti s svojim znanjem in trudom in, ki jim ga plačujemo vsak mesec. Potem pa mi napišejo " VKLOPI RAZUM" MORDA JE RES ZADNJI  ALI SKRAJNI ČAS, DA GA VKLOPIMO VSI davkoplačevalci iz realnega sektorja, KI ŠE USTVARJAMO DODANO VREDNOST V TEJ CIRKUŠKI DEŽELI.

Cenka - 14.01.2016 - 07:44

Dvkop. kloven - 14.01.2016 - 08:59

ODLIČNO KRPAN, vendar kaj nam pomaga ko klovni ne znajo brati še manj pa poslušati. Brez revolucije ne bo nič.

kratki - 18.01.2016 - 14:34

Samo Slovenija lahko izumi etične klovne.

Martin Krpan - 18.01.2016 - 21:25

Vsem davkoplačevalcem sporočam, da mi je žal, da moji blogi potrjujejo sedanjost in napovedujejo prihodnost. 

Klovn Cmerar je danes (v ponedeljek, 18.01.2016) branil stalno kriminalno pripravljenega Marmorja na tiskovni konferenci tudi z naslednjo oglasno tablico: ,,SLOVENEC SEM. NE JAMRAM. IŠČEM REŠITVE,,. 

Pripravil sem moj odgovor: SLOVENEC SEM. NE VERJAMEM. ŠE SEBE VEČ NE MORETE REŠITI!

Vprašanje pa je le še to, koliko pridnih in poštenih Slovencev bodo ti klovni pred svojim bridkim koncem v apokaliptičnem ugonabljanju davkoplačevalcev potegnili za seboj. 

Tile klovni so živ dokaz, da je ni stvari, ki jih javnosektoraške klovnovske riti ne morejo še bolj zaj..., kot so jih že njihovi predhodniki. 

prihodnost - 23.01.2016 - 15:37

Bila sem na zdravniškem specialističnem pregledu naročena po 1 letu, čakala od 13 h do 17h torej 4 ure, naročena sem še na magnetno resonanco, kjer mi piše, da če zamudim več kot 5 minut, da ta preiskava odpade. Torej, človeka delajo dobesedno bedaka, ti lahko čakaš leta na pregled, če zamudiš 5 minut pa pregled odpade. Pa kdo koga tukaj plačuje????(da ne govorim o apatičnosti  oziroma hlapčevstvu čakajočih v čakalnici, češ treba se je vdati v usodo, da se čaka- človeku obrača želodec ob taki miselnosti)

Sprašujem pr..kl..te idiote, ki so volili in še volijo to bando na oblasti, zakaj ni ustrezne zakonodaje, da mi plačajo čakalno dobo 1 leta, izgubljeno zdravje, živce, strah za to leto, vrnitev plačanih prispevkov, in plačilo za 4 ure čakanja.  

Obenem popravljam Krpana, govorite o cirkusu, to je zločinska drhal ne pa cirkus, ki je v tej državi najmanj od 45. leta, ne pa tik pred zdajci. Glede pridnih davkoplačevalcev, ki jih omenjate; pregovor pravi::"Gliha vkup štriha." Vsi so paraziti, oblastniška struktura z javnim sektorjem vred kot navadni davkoplačevalci.  Dokler davkoplačevalcu pripada na moj račun se šolati, zdraviti, in kaj vem še kakšne socialne bonitete......je isti parazit  kot ti, ki jih tu gori omenjate.

Tistemu, ki prevzema odgovornost za svoja dejanja, mu v tej parazitski državi ni mesta.

Martin Krpan - 26.01.2016 - 08:57

"Prihodnost" - ne se razburjat - vlada je odraz in slika večinskega volilnega telesa (prednjači javni sektor, penzionisti ...). In kot pravi g. Boscarol - Slovenci "oprostijo" vse barabije, samo uspeha ne :).

 

Tukaj lahko podate še kakšno misel http://www.davkoplacevalci.com/anketa/kaj-je-najveji-doseek-trenutno-e-cerarjeve-vlade