krpan in druščina postani član

BREXSHIT - v opozorilo in poduk Slovencem (26.06.2016)

 

kratki - 27.06.2016 - 08:49

S takšnim tempom štaliranja bo Slovenija ostala brez prebivalcev. Mladi bodo odšli, starci bomo pocrkali.

Irena - 27.06.2016 - 09:08

Odlično povedano! Naj se neha ta javni sektor pretvarjat, da se bori proti fatamorganski vladi; s svojimi "dosežki" davi davkoplačevalce, ki sploh še kaj ustvarijo, da davke plačujejo. In sram naj bo vse Erjavčeve volivce: egoisti brez primere! Potem pa jočejo, ko vnuki odhajajo v tujino.

ARČID - 27.06.2016 - 11:09

Po mojem tega naši vladajoči niti razumeli niso, še. Močno dvomim da sploh bodo, ker po mojem mnenju vidijo samo še denar od 2. tira kdo ga bo pohapsal in  že kalkulirajo kdo bo zasedel stolček v Bruslju, ko/ali če angleži oddidejo.

Ko je pred kratkim mladi podjetnik predlagal predsedniku vlade, da naj ukine vse mogoče agencije in zavode, ker so nepotrebni in ovirajo podjetništvo mu je Cmerar odgovoril, da to pa ne gre tako enostavno, saj smo predvsem socialna država. Pozabil je povedati, to pa dodajam : za bogate in "džeke" ki so in še ropajo proračun za lastne interese.- beli, rdeči zeleni plavi in ....

Dokler bodo o razvoju  države odločali javni sektor in sindikati- torej tisti ki vrečo na veliko praznijo in ne tisti ki jo polnimo, bomo pač imeli takšen shit in dvomim, da bo kdaj break, vsaj dokler ne bo spremembe mislenosti pri ljudeh in volilcih, da bodo končno šli na volitve in volili tiste( če seveda bodo taki kandidati) ki bodo sprejemali odločitve o razvoju in bodočnosti, ne pa o tem kdo je kje koga zaj... in kdo je zmagal ali še ni v drugi svetovni vojni.

Pameten - 27.06.2016 - 13:39

Podpišem  z obema rokama....

Naj se Angleži malo učijo, kako je, saj so ropali svet par stoletij, pa še dandanes.

Našim politikom pa ni pomoči. Pa, da ne bo kdo mislil, da sem mlad ...

Martin Krpan - 30.06.2016 - 15:42

Nam ni rešitve ... Gledaš sceno v Kopru ob "ljudski vstaji starcev" veza ala Luka Koper, jugo zastave z zvezdami, jugo parolami, aplavdiranje za BREXIT, sindikaliste, ki se "borijo" za lastnino in delavce, kjer je povprečna plača preko 3000,00 EUR (bruto ali neto - ugibajte ...) ... in vse to na Titovem trgu :))). Skratka - takšno, kot je "ljudstvo" (berite - večinsko volilno telo v Sloveniji), takšni so politiki.

 

V Sloveniji so vstaje samo takrat, kadar gre za radarje ali za ščitenje čudnih zgodb v čudnih (več ali manj državnih) kolektivih ... (Luka Koper, TEŠ ...).