krpan in druščina postani član

VSE SLOVENSKE MAŠKARE (11.02.2013)

 

FRANJA - 12.02.2013 - 00:46

Pamet jih ne bo srečala,so se preveč "zakopali v jarke",pa še oči so zaprli in ušesa zamašili.Nisem pesimist,toda to kar se sedaj dogaja,je pa res že malo "čez les".Upam,da jih ne žene naprej misel"na poti do uspeha je več porazev kot zmag".

Tooooneeemooo,jaz pa kar naprej prebiram:ni vzroka za pesimizem,bodite pozitivni,moč pozitivnega razmišljanja,neuspeh je sestavni del sleherne zgodbe o uspehu (op.prebiram Podjetnik). Še jaz,ki sem  verjela v naše politike ,v levih,desnih in sredinjskih sem našla nekaj pozitivnega ,sem obupala.

Se strinjam z vsem napisanim in lp.

Klepetalka - 12.02.2013 - 09:43

Jaz pa sem mnenja, da se pripravlja zaključno dejanje, pa naj bo kakršno si že bo. Maske padajo. Samo Slovenija je "prepojena" s korupcijo na vseh ravneh, zato povampirjena, požrešna golazen še vedno drži vajeti v rokah, zato še noben pravi tajkun ni bil obsojen, mu niso odvzeli premoženja, zato še vedno pod krinko medsebojnega ideološkega boja in najbolj podlih obtoževanj vrli politiki in njihovi priskledniki "pijejo kri" vsem davkoplačevalcem, najbolj pa gospodarstvu. Nič nimam proti javnemu sektorju, sem odločno za odhod desnih, levih, srednjih krvnikov, kakršnih že hočete. Sem odločno za obsodbo in pravično kazen vseh, ki so Slovenijo pripeljali sem, kjer smo danes, na dnu... Poudarjam pa tudi, da brez "žrtev" na strani javnega sektorja, torej pripravljenosti prevzeti in spoštovati neljube ukrepe, ki so nujni, če hočemo izplavati, nobena vlada, pa naj bo še tako "ljudska", ne bo uspela. To mora biti vsem jasno. Delavci iz gospodarstva in podjetniki bi morali opustiti pasivni položaj, ki ga tako radi zavzemamo, dvigniti svoj glas in reči odločni NE vsem poskusom, pa prav vsem, ki kakorkoli nakazujejo na koruptivnost, krajo, predvsem pa najprej do obisti prečistiti bančni sektor - največje zlo in glavnega krivca takoimenovane finančne krize. Konec koncev smo mi tisti, ki polnimo proračunsko luknjo. Kako dolgo še, vas vprašam? Podjetja "umirajo" dan za dnem. Časa nam je že zdavnaj zmanjkalo. Delavci javnega sektorja pa bi morali reči STOP Štrukljevi demagogiji. Vsi smo v isti kaši. Če so se v gospodarstvu v povprečju znižale plače za cca 20% in je bilo odpuščenih več deset tisoč delavcev, na drugi strani pa so se v istem obdobju v negospodarstvu povečale plače za cca 10%, zaposlilo pa se je na novo cca 5000 ljudi, potem je s to našo ljubo Slovenijo nekaj močno narobe. Vsa država je težek bolnik.

Najprej se moramo vsi državljani "strezniti", prevzeti odgovornost za stanje, kakršno je (navsezadnje smo mi izvolili vse te krvosese v parlamentu vključno s psihopatskim paranoikom na čelu) in poiskati v naši sredini ljudi, ki bodo vzeli vajeti v roke ne samo za svoje, ampak za obče dobro. Drugače pa nas čaka drug scenarij - bruseljska "trojka" in večno hlapčevanje tujcem. Naši predniki bi rekli: "Smo se za to borili"?

levka - 13.02.2013 - 15:10

In koga boste volili na predčasnih ???????????????

 

kratki - 14.02.2013 - 10:29

Če iz DL ven počijo Viranta in se še malo liberalno okrepijo, potem imajo moj glas.

kratki - 21.02.2013 - 22:02

P.S. Po trenutnih dogajanjih teh pri DL ne povoham več.

levka - 25.02.2013 - 09:50

In zmagal je.............................prvi scenarij iz zadnjih volitev.