krpan in druščina postani član

SPOŠTOVANI DAVKOPLAČEVALCI! HVALA! 100 X HVALA! (odziv na sovražni govor do davkoplačevalcev v državnem zboru RS) (11.11.2013)

 

kr tam eden - 12.11.2013 - 07:12

čeprav izviram iz JS sem se našel v kar nekaj zahvalah... ob tem bi omenil še eno, na slovenski nacionalni praznik (Martin ;-)) izrečeno cvetko naše premierke, da se davki ne bodo povečali...

ji verjamem, na naslednjih volitvah volim zanjo. Pa ne mi zameriti, če se mi že meša...

Cenka - 12.11.2013 - 07:48

Hvala tudi Vam Martin, ki ste nam v vsej tej zmešnjavi v veliko pomoč. Na zdravje!

Gregor - 12.11.2013 - 08:17

Jaz sem ze grem državljansko ne pokorščino. že kake 2 leti. Sam tlk v vednost. Zakaj? Kej NE podpiram goljufov iz javnega sektorja, amen!

pikica - 12.11.2013 - 09:22

Gregor povej kako, da se  bomo še mi  šli državljanske nepokorščine!

čipka - 12.11.2013 - 08:30

Čestitam, Martin Krpan.

Tretje svetovne nam ne treba-v Sloveniji je dovolj Alenka&Co.

Je pa prišel čas, ko bo moral dvigniti glas tudi davkoplačevalec, se ti ne zdi?

Pa tudi rit - in zmetat te riti od tam kjer so - kjer lopajo skozi bančne luknje davkoplačevalski denar in sadijo "rožice" prek plačanih medijev

in poneumljajo narod, ki se mu še v resnici niti  ne sanja kaj ga čaka, razen redkih, ki smo že preračunali?

 

O barvah suknjic in spodnjic  pa raje ne bi.

 

Drži se Martin Krpan.  

 

čipka

 

Klepetalka - 12.11.2013 - 09:45

V tej slovenski tragikomediji, ki jo izvajajo politiki s svojimi podrepniki pri koritih in v JS podpirani še od vseh ostalih parazitov, ki so prisesani na proračunsko vime preljube Zlovenije, me čudi le ena stvar, in sicer; ne razumem, zakaj mi, gospodarstvo, ti. realni sektor, ne rečemo enkrat tej "noriji" odločni ne! Zakaj tudi mi ne gremo na ulice, zakaj hlapčevsko povešamo glave in prenašamo izkoriščanje in poniževanje vlade s ti. premierko, za katero se zadnje čase vse bolj vprašujem, ali se res norčuje iz vsaj polovice svojih državljanov, ali pa je že res zrela za kakšno ustanovo za mentalno zdravje. Mimogrede, tam bi se verjetno krasno razumela s svojim predhodnikom. Ne razumem nas, Slovencev, da smo tako umsko omejeni, da nam ni jasno, da je nacionalni interes že zdavnaj izumrl, in to takrat, ko smo se pridružili EU, ker nismo bili sposobni sami ekonomsko obstati. Interesi globalizacije in neoliberalizma so enostavno premočni in tu neka mala Slovenija nima nobene možnosti. Ima pa možnost počistiti balast in svinjarijo pri sebi doma s tem, da dvigne ekonomijo, kar bo v prvi vrsti dosegla s tem, da bo prezkompromisno vse tiste, ki so zaslužni, da smo danes tu, kjer smo, pripeljala v roke pravice in jim odvzela vso premoženje, nato pa s temi sredstvi omogočila zagon gospodarstva, reorganizirala JS (znižala plače, odpustila viške), itd. Ko bo naredila prvi korak v tej smeri, bo gospa premierka lahko upravičila svojo trditev, da smo z dvigom davkov na pravi poti k bolj pravični družbeni ureditvi. In če bo temu tako, bom z veseljem tudi sama plačevala vse davke, ki mi jih bo naložila država, saj se bom tudi kot nepripadnica JS potem počutila bolj varno.

Martinu Krpanu pa izrekam zahvalo za pogum in nehlapčevsko držo pri zastopanju interesov vseh poštenih davkoplačevalcev.

E.T. - 12.11.2013 - 11:14

Hvala za HVALA. Vsaj nekdo...Čeprav se sedaj počutim še bolj neumno kot sem se do sedaj.Tolaži me samo to, da ob prebiranju odobravanj opažam, da nas je veliko.

 

Samo še : Prihod Trojke... nič bolj svobodni ali manj neumne se ne bomo počutili, še huje bo, tudi naši otroci nič manj ne bodo zadolženi...trojka bo na kup dreka samo še dodala ker je "evropa" še dražja....v "evropi" imajo vse enako poceni/drago kot pri nas, samo plače imajo trikrat višje.... Torej, koliko nas bo to stalo? 3xdražje!

čipka - 12.11.2013 - 12:19

Sem pravkar prebrala, da je premierka obiskala Državljansko listo.

Predsednika stranke je navdušila z izjavo, da v času mandata ne bo več povečevala davkov.

 

Mislim, da gredo režiserji tega "slovenskega spektakla",  pa res malo predaleč.