krpan in druščina postani član

Naslov teme: Krpan pa kozice pase ...

16  03.01.2001 - 14:53h / Ostalo / Avtor: MARTIN KRPAN / 78 / 4

Kobilico sem za cca. 14 dni zamenjal za kozice. Tako se vračam v čase otroštva. Verjemite mi, takšnega "ognjemeta" ob prehodu v novo leto še nisem doživel, boljše je od vsakega poživila (te trese, malo vročine, malo zebe, malo otekaš, se praskaš, "maskiraš", lase "netopiraš" ...).
Zato mi ne zamerite, če bom kaj povedal v deliriju ali če bom še nekaj časa odsoten. In če bom kakšnega kozla ustrelil. To gre skupaj s kozicami.
Vsem želim obilico novega davčnega klepetanja, kmalu pa boste izvedeli tudi za določene novosti. Vključno z informacijami o Davčno-finančnem coctailu, ki ga pripravljamo v prvem tednu meseca aprila. Vsem lep kozični pozdrav.

Ivo - 03.01.2001 - 16:03

Dragi Krpan,

od kar si zbolel, oziroma odkar paseš kozice se je meni promet povečal za 35 %. Prosim te, da ostaneš še na bolniški. Lahko se pa zmeniva, da ti plačam procente.

Glede onega sem te že uvrstil na prvo mesto.

P.S.
Kljub vsemu čim prej ozdravi in se vrni, da se ne bo vmes zgodil kakšen sestanek brez tebe.

MARTIN KRPAN - 04.01.2001 - 08:50

Ivo, veseli me, da imate tudi pri vas kaj za delati, odkar sem na prisilnem dopustu na gorskem pašniku skupaj z mojimi kozicami. Raje kot procente reci še kakšno pametno tudi pri drugih temah in pomagaj s to širokogrudno gesto širšemu krogu davkoplačevalcev. Hvala v naprej in se kmalu vidimo na kisli juhi (če ne prej, pa v aprilu).

Ivo - 04.01.2001 - 10:49

O.K.

Ivo

MACA - 04.01.2001 - 08:24

Veseli me, da si kljub kozicam še vedno dobre volje, čeprav vem, da je to zelo neprijetno, hkrati pa upam, da nisi teh kozic kaj natrosil okoli (tistim, ki jih še nismo imeli), sedaj v tem času jih pa res ne bi potrebovali.
Čimprejšnje okrevanje ti želim, odvisno je pa od tebe a ne, saj veš, da si kozic ne prehladiš, itd.itd......

Lepo pozdravljen!