krpan in druščina postani član

Naslov teme: Rdeč božič

1597  24.12.2000 - 19:39h / Ostalo / Avtor: grof Dracula / 113 / 5

Lep rdeč božič vam želi vaš zvesti letalski transilvanec grof Dracula. V prihodnjih dneh se vas bom izogibal, saj ste Slovenci znani po tem, da v prazničnih časih teče po vaših žilah samo kakšen promil krvi, ostalo pa so vse žlahtni alkoholni hlapi.
Podpisano z rdečo - grof Dracula.

oca - 25.12.2000 - 09:11

Tudi za praznike vam ne zmanjka humorja.Bolje intervenozno malo rdečega, kot infuzijo kakšnega dacarja.

Paula - 25.12.2000 - 11:22

Moram te malo popraviti. Tvoja ugotovitev pri nas velja če kar ves december, saj se je začelo že prav na prvega! Pa še naj kdo reče, da davkarji nismo vzdržljivi - najtežje nas seveda še čaka - zaključni računi.

Tudi tebi želim vse lepo in veliko žlahtne kapljice (brdavsovske krvi).

Paula

romy - 26.12.2000 - 10:47

Glede na vremenske razmere pri nas, bi ta Božič bil lahko rdeč in to ne samo od žlahte pijače. Mislim pa, da tudi tebi spoštovani grof Drakula, kakšen promilček ne bi škodil. Lepe praznike in pozdrav iz Koroške

čarovnica - 26.12.2000 - 11:37

Ti bom že pokazala RDEČ Božič !!!! Kaj si pa delal pred dvema dnevoma na mojem štantu ???? Vse moje čarovnice so se razbežale, ko si privihral s tistim novim plaščem. Pa kaj misliš da si????. Celo letno bero si mi uničil, le počakaj, saj boš priletel v moj koridor, bom vklopila najmočnejši sesalec in te pozaugala, potem te bom pa stradala tako dolgo, da ti bodo tudi bele božične zvezde všeč.
Podpisano z zavistno zeleno vijoličasto barvo čarovnic

P.S. Sem pa res pogrešala tvoje eritrocite, dolgo se nisi oglasil ali pa si imel od Miklavža veliko dela. Si ustvarjaš zalogo za slabe dni pred prazniki???

grof Dracula - 28.12.2000 - 23:14

Za Miklavža sem se približal vaši podalpski regiji Štajerski, vendar so mi alkoholni hlapi v ozračju razžrli nov plašč. Po pristanku na Gorenjskem pa sem spoznal, da so tam zaradi škrtosti eritrociti pod ključem. Niti ponudba kranjske klobase za prostovoljno transfuzijo ni pomagala.