krpan in druščina postani član

Naslov teme: Programi, orodja in pripomočki

3389  03.11.2023 - 22:23h / Ostalo / Avtor: Razvojnik / 545 / 3

Pri svojem delu verjetno uporabljate kar veliko raznih programov. Osnove verjetno pokrivajo že uveljavljeni računovodski programi.
Katere funkcionalnosti pa pogrešate oz. če vprašam drugače kakšni programi oz. orodja bi vam olajšala delo, prihranile čas in živce pa jih ni ali pa so obstoječi programi nefunkcionalni oz. nerodni za uporabo.
Torej iščem ideje za nove programe oz. orodja za poslovno uporabo pa bi rad iz prve roke izvedel kaj se potrebuje oz. kaj potrebuje izboljšavo, da bo čimmanj "žuljev" :)
Že vnaprej hvala za vaš feedback, upam, da s tem ne kršim kakšnih pravil tega spletnega mesta. To ne sprašujem samo zase, sam menim, da vsi informatiki potrebujemo čimveč povratnih informacij končnih uporabnikov in take informacije lahko pomagajo celotni IT branži.

Roža - 05.11.2023 - 17:41

Ne zamerite mi, tople vode ne boste izumili, slo trg ponuja že marsikaj dobrega. Če mene, kot uporabnika računovodskih programov, vprašate...bi se konkurenca morala povezati in bi dobili oh in ah in sploh računovodski program. 
Če ste, po vašem vzdevku sodeč, začetnik in razvijate nov program vam želim vso srečo in če ne razvijate na črno v garaži, vprašajte svojega računovodjo to kar ste nas tu.

Eva - 06.11.2023 - 08:05

Konkretno potrebujemo vse na enem mestu - vhodno pošto, vodenje delovnega časa, kadre, delovne naloge, potne stroške, prejete račune, izdane račune, saldakonte, glavno knjigo, skladišče, osnovna sredstva, drobni inventar. Povezave med programi morajo delovati.

Mene osebno moti, da imamo za vstop v računalnik geslo, potem pa za vstop v posamezne aplikacije ponovno gesla, različna... in če nekaj časa nisI v programu, je treba spet vpisati geslo...
Moti me, da v eni aplikaciji vneseš npr. novo stroškovno mesto, ki ga sicer potegne v vse programe, ampak finiš nastavitve morajo vseeno narediti v programski hiši (sicer izpišeš npr. obol stroškov z novim stroškovnim mestom, ampak brez zneskov...)
Dobra zadeva je npr. možnost "zaklenjenega obdobje" za DDV, ki si ga sam nastaviš in ga lahko tudi odkleneš v primeru popravkov.
Dobra zadeva  je možnost različnih kontrol, npr. izpis napačnih zapiranj, izpis datumov izven določenega obdobja, izpis napačnih kontov (narobe je že to, da jih program dopusti vnesti).

Če pa je že nujna pomoč programerja, naj bi bili vedno dosegljivi. Tudi rešitev težav je običajno nujna, se pravi "takoj" :)

vera - 06.11.2023 - 08:38

Kako vas lahko kontaktiram? Poznam več računovodskih programov, vsak ima slabosti. Združiti vse + v en program, bi bilo enkratno. Sem pripravljena priskočiti na pomoč.