krpan in druščina postani član

Naslov teme: Četrtkov čvek

2685  25.08.2022 - 16:10h / Ostalo / Avtor: mimica / 688 / 3

Ojla,
je danes mogoče mednarodni dan pospravljanja? V pisarni vse prazno. Skoraj ves dan sem zabila v arhivu. Pospravljam stare fascikle režem dokumente in pripravljam izrezano za odvoz. Vmes mi je uničevalec dokumentov sporočil, da je kapituliral malo sem ga pustila naj se ohladil in naj nadaljuje svojo misijo.  
Kako lažje mi je pri duši, ko so zadeve pospravljene. No, med odstranjeno dokumentacijo je bilo take, da še vedno (leto 2009 in 2010) čaka da se reši.."račun mi ne sprejme", " klicala, čakam", dvakrat podčtrano:  " ???? davčno priznano????" ali pa "šef seznanjen" - v tem primeru je šlo za osnovno sredstvo, ki nikoli ni prispelo do naše prostore ( šušljalo se je, da je bila kuhinja montirana pri njegovi bivši tašči ) ? , sama takrat nisem bila zaposlena v tej firmi in me nič ne briga. Premišljujem, da botoksirani pri meni ne bi "šel skozi" tako lahko...če bi se to zgodilo v moji "vladavini" :)
brez skrbi, tudi sedaj izkoristi kakšno malenkost, ampak previdno, ker se boji mene :) :) vedno začne " veste pri Poldetu računovodkinja...."  takrat mi zares dvigne pokrovko in hitro rešimo zadevo. 

Poldetova računovodkinja vse zadeve rešuje na enostaven način, brez problemov, jaz pa vedno nekaj komliciram...    
 
In kje so ostali danes?  
Na kratko : tašča je ves teden v postelji; stanje se ji je poslabšalo po tistem čakanju v vrsti za vpis digitalnih bonov, Janez ribari, saj ribe prejemajo kot nore, mulca sta nejevoljna ker se bo kmalu začel pouk, Cvetka v bolniški, rdečelaska drugič na dopust, kurir fasal korono, Fani si je zvila nogo, šef ? kaj mislite, kje je?  - v mojem želodcu je! 

Tako, ura je 16, noben mi ne more očitati, da se "šlepam" med službenim časom.. Itaq sem dobila morje dokumentov, ki jih moram pripraviti za jutrišnji vnos. DDV je pred vrati
jaz pa spet dežurna.

Bodite mi ok. 

lp, mimica 

 
 

marta - 26.08.2022 - 07:58

Oj Mimica, 
ko berem vaše čveke, se nasmejem. Hvala vam za dobro voljo že zjutraj.

Lepo bodite in naj vam delovni vikend hitro mine.
 

če že - 26.08.2022 - 08:41

Sem se spomnila starih časov, ko je pripotoval tak "dobro jutro" na nek forum. In me spreleti, da upam, da so vsi - tam nekoč delujoči - dobro tudi danes.

Hvala za tole popestritev. Predvsem pa hvala vsem vam, ki pomagate s pravimi nasveti, dajete potrditve in pri tem ohranjate toplo komunikacijo.

Jana - 26.08.2022 - 09:32

Mimica, še več takšnih kot ste vi :)... popestrite naš vsakdanjik...