krpan in druščina postani član

Naslov teme: Pred dopustom

2253  24.06.2022 - 13:31h / Ostalo / Avtor: mimica / 706 / 2

Ojla,
petkova jutra so najlepša posebej če se obeta deževna sobota. Zadnji šolski dan... Nejc hoče novo kitaro, tamala pa kupuje preko spleta rabljene rolerje. Regres bo, ampak kaj prej plačati? Brez panike mimica, saj bo, saj bo!

Na dopust gremo brez hotelskih obveznosti, nič švedske mize, nič šampanjček dobrodošlice..nič tega, ker smo se odločili, da bomo dali skoz eno dietico pa kar bo bo. Na internetu je veliko zdravih diet, na primer rotacijska dieta ( "The Rotation Diet"), dieta s paradižnikom, dieta z bučkami, kumaricami, bananami. 

Tistih par dni bomo preživeli, če nas ne bodo stranke nadlegovale. Tinček bo prvi, ki bo klical, slutim da ga bodo zanimali digitalni boni za upokojence ( mimogrede on se je že 2x upokojil in ponovno zaposlil) in zakaj mora doplačati to in ono, ter da je končno on imel prav, ko je nasprotoval, da odbijemo DDV, takrat ko prejmemo račun, da je on imel prav, da takrat ko ga je un plačal ( sprememba v 2022) ampak on vse ve. Tudi, da bo korona spet jeseni in, da se mu zdi vse okrog kortone lari fari. 

No, ko smo pri koroni, naj vam sporočim, da našega šefa še najmanj 10 dni ne bo, ker je na Tasosu fasal korono. No, pa smo tam. Antivakser! Pri njih doma, edino pes je bil cepljen :) 

Drugače v pisarni je stanje sledeče : DDV-ji oddani, opomniki strankam kaj morajo plačati do 10.7,2022 oddani, najemnine oddane, REk-i oddani. Samo še na odobritev čakam: oni  se še niso odločili koliko regresa bi izplačali :( 
Sklep o izplačilu regresa itd bo post festum. 
Sem v nizkem štartu, se vidimo po 15.7.2022.

Lepo se imejte.
mimica vas ma rada. Itaq. 

lp, mimica 
           
    

F.r.a.n.j.a. - 25.06.2022 - 18:24

Mimica, uživaj in pozabi na nas in vse bolj zahtevne stranke. 
Lep pozdrav vsem in prijeten prazničen dan.

Rebeka - 26.06.2022 - 19:50

Draga mimica se popolnoma strinjam s F.r.a.n.j.o. in želim, da se imaš lepo, res lepo .
Pozdravljam pa tudi vse ostale člane foruma..ja posebno pa brata od brivca, katerega pa že kar predolgo čakam, da se skorajži in pride, saj ve kam. Tokrat bom imela rdečo marelo in nov IKS,ki  bo gledal iz  rumenega cekarja.
lp Beki