krpan in druščina postani član

Naslov teme: E-poslovanje

201  14.01.2022 - 21:04h / Ostalo / Avtor: DK / 537 / 3

Pozdravljeni. Uporablja kdo AccountingBox? In če, kako se obnese? Bom hvaležen za kako informacijo? Hvala.

Agencija5ka - 07.03.2022 - 17:12

AccountingBox in DocumentBox uporabljam že 3.leto. Za stranke servisa, ki niso imele programske rešitve, sem vse prenesla na ACCBOX, kar nekaj jih je iz Minimaxa ali Pantheona prešla na isti program.
Enostavna uporaba, velik prihranek pri času zaradi poenostavljenih procesov obdelave. Meni je zelo pomemben vidik digitalizacije, saj skoraj v celoti poslujemo brezpapirno, vsi podatki in dokumenti pa so varno shranjeni v oblaku. Poleg prihranka časa imajo dobro cenovno politiko, zmaga pa absolutno ekipa podpore. Odzivni, ažurni in učinkoviti. Priporočam kot prvo izbiro, če ste v dvomih, izkoristite možnost brezplačnega preizkusa, ki ga redki uporabijo.

Marjana - 27.07.2022 - 14:49

Pozdravljena.
Jaz ga uporabljam že kar nekaj let in lahko rečem, da nimam nobene težave in sem več kot zadovoljna. Ni mi žal, da sem menjala program.. Zelo odzivna, pripravljena in prijazna tehnična podpora ter ostali zaposleni. Kar mi je najbolj všeč je to, da sem trenutno na drugem koncu sveta, imam pogled na peščeno plažo in zraven delam :)
Marjana

Magda - 27.07.2022 - 23:22

Definitivno se strinjam, da sta odzivnost in podpora ponudnika programa najpomen+bnejši faktor izbora. Vsaj po mojem mnenju. Sem v svoji karieri delala že z mnogimi in se med seboj res lahko bistveno razlikujejo.

Ležanje na plaži in možnost dostopa do programa se mi pa skorajda zdi nekaj takega, kar imajo sedaj pa res že skoraj vsi. Tako, da to zame ni nek extra faktor.

Pa še odgovor na vprašanje ... AccBox ne poznam, bom se pa malo pozanimala, če ste že naredili reklamo.