krpan in druščina postani član

Naslov teme: zaposleni v (lastnih) računovodskih servisih

2345  29.03.2021 - 13:32h / Ostalo / Avtor: zaposlena / 827 / 3

Ravno sem govorila s stranko po telefonu, . . .  pridemo do teme, kako smo preobremenjeni v računovodskih servisih .... ima sorodnico, ki dela v RS, dela cele dneve , domov hodi ob 11 uri zvečer, z možem se neprestano kregata . . otroci je ne poznajo več . .
SAMA SE NE PREPOZNA VEČ..
STOP ! ! !  ! ! ! !   Res je. Pa naj me ima še tako rad, če pridem zvečer in se samo obkljukam, da sem doma, gledam vanj in ga ne vidim, strmim mimo njega, ker v ozadju moj procesor še vedno melje. To pa ni več za normalne ljudi. In smo nepošteni tudi do naših ljubljenih, ker pričakujemo, da nas bodo vedno podpirali IN NAM STALI OB STRANI. 
STOP  STOP   STOP.
Kaj pa vi menite?
Imate vse pod kontrolo?
KAKO SE LOTITI TEGA PROBLEMA? TO JE RESEN PROBLEM, DRUŽBENI PROBLEM.
Mlajšim v vednost, drugo leto ne bo nič boljše, ne delajte si utvar.

simona - 29.03.2021 - 14:05

100% podpišem 

Ally - 29.03.2021 - 14:15

Drži, smo preobremenjeni, delo več kot 8  ur na dan, vsak dan, tudi sobota in nedelja. Je to normalno? Ne ni? Delavci v zdravstvo po turnusu imamo porsto, računovodstvo ne.  
Podočnjaki, frizura ko s petardo.....  Rešitev?? Sem brala cca 14 dni nazaj  nekaj oo drugi branži. Pa rada to delam, samo zdaj trenutno malo manj. :-(.
Poslušam kolegice, zdolgočasene od korone. Hočejo "umret" od dolgega časa....  ker ne vedo kaj bi. Pobožna želja v tem času, nekaj ur na sončku in delati NIČ.

Metka - 30.03.2021 - 09:41

Mojo sodelavko njeni lastni otroci kličejo teta.
Malo se nasmejte.
Sonce sije in roki so podaljšani.
Gremo ven v naravo in potem bo tudi delo lažje.