krpan in druščina postani član

Naslov teme: Rebeka

5122  15.11.2020 - 09:16h / Ostalo / Avtor: Rebeka / 130 / 8

Zdravo vsi ,
Jaz sem Rebeka iz Ljubljane in želim samo izraziti globoko zahvalo Cooprative Rosselli za njihovo iskrenost, odprtost, preglednost, resnicoljubnost, ljubezen in podporo med in po tem, ko so od njih dobili posojila. Precej sem bil v rokah teh prevarantov in čas mi ne bo dovolil, da bi povedal vse, kar sem v zadnjih nekaj mesecih šel po spletu pri gostu ali dobil posojila, da bi se tukaj domoval v slovenščini, ampak Bog mi je odgovoril molitve s podporo in ljubezni gospe Rosselle Riccardo, ki me je sprejela in razumela z menoj kljub mojemu prvotnemu dvomu in nezaupljivosti ter s svojim dobrim srcem in ljubeznijo, zdaj sem lastnica doma prek svojih 2-odstotnih posojilnih skladov in sem se zaobljubila širite to novico in tudi svetu sporočite, da je še vedno pristnih in nekaj dobrih spletnih posojilnic, ki lahko pomagajo in oživijo suho kost, kot sem bila prej. Ne poslušajte in preberite tega pričevanja, ker je to resnična izkušnja, ki spreminja življenje, in vsakdo, ki potrebuje to vrsto obračanja, ne sme oklevati ali dvomiti v to, ker sem dokazal in prisegam na nebesa, da je ta zgodba resnična in tudi zgodba moje izkušnje z njimi. Oglejte si jih po e-pošti, če potrebujete finančna sredstva! email: rossellacooperative@hotmail.com, ali pa jo lahko pokličete prek njenega e-poštnega naslova: rossellacooperative@hotmail.com za hiter klic klepeta ali whatsapp / +35677926593

Hvala
Rebeka
 

Martin Krpan - 15.11.2020 - 11:26

Klepetulje in klepetalci - te bedarije, ki jih zadnji čas trosijo v klepetalnici "zanalašč" ne bom izbrisal , vendar samo da veste, da ne "nasedajte" tem seratorjem (pristni štajerski izraz), ki smetijo v tej klepetalnici.

Če pa kdo rabi denar, pa naj piše meni :))))) - sem namreč postal bogati dedič, ker mi je prejšnji teden pisal odvetnik iz Kenije, da sem postal poglavar plemena Zulu (menda imam afriške korenine) in s tem podedoval 342.000 krav, 11.238 plemenskih bikov in 7 žena (teh sem se prostovoljno odrekel). 

 

Simbi - 15.11.2020 - 14:51

ha,ha, končno sem se nečemu nasmejala na ta turoben dan

Martin Krpan - 15.11.2020 - 16:38

Simbi, vsak dan je samo takšen, kot si ga naredimo :). Noben dan ni turoben, če opazujemo, kakšni zadetki so okoli nas :)).

Groza - 05.11.2022 - 08:52

Pozdravljeni Gospod/Gospa

SosCredit: Financiranje / Kredit / Posojilo

Imate finančne težave?
Želite pomoč pri nakupu vašega avtomobila?
Želite pomoč pri nakupu vašega doma?
Bi želeli pomoč pri financiranju vaših projektov?
Želite pomoč pri izobraževanju svojih otrok, nič več skrbi.
Samo kontaktirajte me: soscredite@gmail.com in dobili boste pomoč, ki jo potrebujete

Od 5000 € do 500.000 €

https://sofortkreditfinanzierung.wpnet.fr

https://sofortkreditfinanzierung.blogspot.com

SMS WhatsApp Telegram +1 (509) 245 9508

Takojšnja odobritev
Obrestna mera 3 % letno
Trajanje do 380 mesecev

Hvala

Andrea - 26.01.2023 - 17:28

Hiter kredit za vaš projekt.

  Sem član upravnega odbora Mednarodnega denarnega sklada za mednarodno gospodarsko organizacijo.  Mednarodni ponudniki zagotavljajo posojila od 2.000 € do 2.000.000 € po letni obrestni meri 2 %.  Pripravljen sem na vse resne zainteresirane.  Na splošno prejemam posojila na naslednjih področjih: E-pošta: andreafrasca1@yahoo.com

  WhatsApp +31 6 51026462

Maria del Carmen Nieto Domingo - 28.02.2023 - 14:25

Hallo Herr und Frau
Mein Name ist Frau Maria del Carmen Nieto Domingo zertifizierter Kreditgeber mit einem großen Kapital, das Ihren Kreditbedarf decken kann. Ich vergebe Darlehen zu einem günstigen Zinssatz von 3 % für eine Laufzeit von 1 bis 25 Jahren. Mein Verfahren ist sehr schnell und zuverlässig.
Für Ihre Gelddarlehensbedürfnisse zwischen Einzelpersonen, um mit finanziellen Schwierigkeiten fertig zu werden, gehen Sie nicht weit, ich bin hier, um Ihnen sofort zu antworten.
Hier sind die Bereiche, in denen ich Ihnen helfen kann:

- Finanzdarlehen
- Immobiliendarlehen
- Investitionsdarlehen
- Autokredit
- Schuldenkonsolidierung
- Rückkauf von Krediten
- Privat Darlehen

Diese Darlehen sind für maximale Sicherheit gut versichert. Sie können mich direkt unter der E-Mail-Adresse kontaktieren: promfinances@gmail.com
Senden Sie mir einfach eine Nachricht und achten Sie darauf, den Betrag anzugeben, den Sie ausleihen möchten.
Sie werden nicht enttäuscht sein, denn Ihre Zufriedenheit ist mein einziger Daseinsgrund.

Groza - 17.03.2023 - 10:23

Darlehensangebot zwischen Einzelpersonen in Deutschland

Ich verspreche, diese Kredite auf jeden anzuwenden, der schnell einen Kredit benötigt. Wir sind bereit, diese Überweisung so schnell wie möglich auf Ihr Bankkonto zu überweisen. Wenn Sie dieses Darlehen dringend benötigen, wenden Sie sich bitte an unsere E-Mail-Adresse, um weitere Informationen zu unseren Verfahren zu erhalten.
E-Mail: soscredite@gmail.com / Telegram +1 (509) 245 9508

Vielen Dank für Ihre Kontaktaufnahme mit unserer Finanzgesellschaft.

Sofortzusage
Zinssatz 3% p.A.
Laufzeit bis 360 Monate

https://sofortkreditfinanzierung.wpnet.fr

Sofortzusage
Zinssatz 3% p.A.
Laufzeit bis 380 Monate

Danke

Novotny Radex - 01.02.2024 - 08:32

LEGALNA IN ZANESLJIVA POSOJILA Pozdravljeni, iščete zakonitega in zanesljivega posojilodajalca? Ali potrebujete posojilo? Potrebujete nujno finančno pomoč? Potrebujete nujno posojilo za poplačilo dolgov? Ali morda potrebujete kapitalsko posojilo za izboljšanje poslovanja? Posojilo lahko dobite od 20.000 CZK do 60.000.000 CZK z nizko obrestno mero 2 %. Če vas zanima posojilo, me prosim kontaktirajte preko spodnjega e-poštnega sporočila za več informacij; novotnyradex@gmail.com