krpan in druščina postani član

Naslov teme: potrdilo za vrtec

4831  29.10.2020 - 08:32h / Ostalo / Avtor: vickov / 93 / 2

Ali je že kakšen formiral obrazec, ki ga mora zaposleni posredovati v vrtec?

Neža - 29.10.2020 - 08:40

Za zaposlenega, ki je potreboval izjavo , sem napisala..
Da smo proizvodnjo podjetje in poslujemo nemoteno, saj moramo izpolnjevati pogodbena naročila za tujino. Da je vsak izpad zaposlenega v proizvodnem delovnem procesu težava za delodajalca, saj mora v primeru izpada enega zaposlenega prevzeti njegovo delo drug zaposleni, in da je to že skoraj neizvedljivo, saj so že izpadi z obolelimi delavci. V primeru odsotnosti več zaposlenih bi morali prekiniti proizvodni proces, kar bi pomenilo nepravljivo škodo in izpad dohodka podjetja....
Nekaj v takšnem smislu.....

Simbi - 29.10.2020 - 18:57

Mi smo naredili izjavo delodajalca, da je zaposleni ta in ta zaposlen na delovnem mestu tem in tem z okvirnim opisom del, ki jih opravlja in da tudi z začasno prerazporeditvijo ne moremo zagotoviti dela na daljavo oz. dela od doma in da je prisotnost zaposlenega na delovnem mestu nujna zaradi tega in tega.
To izjava je na podlagi sklepa o zaprtju vrtev v občini (na spletni strani ima občina objavljen sklep kateri vrtci so odprti in navedbo statusov staršev otrok, katere sprejemajo) v povezavi z 2. členom Odloka o  začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje....Url.l. 152/20 dokaz o uveljavljanju pravice do nujnega varstva otrok, katerih starši so zaposleni.