krpan in druščina postani član

Naslov teme: Tole preberite PREDEN odpirate novo temo - ponavljam 100-tič :)

2204  23.04.2020 - 09:58h / Ostalo / Avtor: Martin Krpan / 90 / 1

Spoštovane davčne klepetulje, klepetalci, vsi obiskovalci teh spletnih strani!

Toplo priporočam, da ne postavljate vprašanj za osnutke, predloge zakonov in zakone, ki še NE veljajo!!!

Ker nekateri skušajo trenutni kaos izkoristiti tudi v smeri prikritega oglaševanja ali pljuvanja po konkurenci (za oh in ah programske pakete za računovodstvo :)) ali brezvezno jamranje za krivice, ki se jim dogajajo (njim nekaj kao pripada, pa jim tega ne dajo), bomo te teme v bodoče še bolj "moderirali" (berite - začeli bomo tudi z izbrisi posameznih tem).

Zgoraj desno imate CESARIČIN ISKALEC - vpišite pojem, besedo itd. - in vam bo ažuriralo zadetke glede tega, kar vas zanima, ker obstoji velika verjetnost, da se je o tem debatiralo že vsaj 10 x v preteklih 10 dneh :).

Pomagaj si sam in mi vam bomo pomagali :) - preden postavite vprašanje v tej klepetalnici predlagamo, da najprej "stopite" na povezavo http://www.superdavki.com/category/337
 kjer se trudimo ažurno zagotoviti čim več koristnih informacij v povezavi s "KORONA" ukrepi za gospodarstvo. Bodite pozorni in glejte večkrat - določena že objavljena pojasnila (tudi pojasnila FURS) se "spreminjajo", skušamo prikazati posebej objavljene spremembe (rdeče obarvani teksti, opozorila itd.).

Če niste naš aktivni član za dostop do navedene povezave, si predhodno preberite, kar smo zapisali tukaj - v teh izrednih razmerah omogočamo začasni dostop vsem - https://www.davkoplacevalci.com/novice/2020/vedno-z-vami-in-vedno-na-vasi-strani . Tam navajamo že tudi nekatere povezave na najbolj "zanimive" dokumente v povezavi s problematiko glede ukrepov za gospodarstvo.

Strpnost, toleranca, ohranitev samonadzora in predvsem - pomagaj si sam in ... ti bo pomagal :) - naj vas vodita v teh časih. Mi vam bomo stali ob strani po naših najboljših močeh.

Vedno vaš
Martin Krpan

P.S. Če bo treba, bom tole še 101-ič :) zapisal v klepetalnici, da skušate upoštevati te nasvete, ki bodo koristili predvsem in samo vam. Hvala za razumevanje.

nja - 23.04.2020 - 13:48

In ljudje naj začnejo uporabljati ISKALNIK.