krpan in druščina postani član

Naslov teme: TOLE PREBERITE :) PREDEN ODPIRATE NOVO TEMO - PONAVLJAM ČETRTIČ

1526  06.04.2020 - 13:04h / Ostalo / Avtor: Martin Krpan / 110 / 3

Spoštovane davčne klepetulje, klepetalci, vsi obiskovalci teh spletnih strani!

Toplo priporočam, da ne postavljate vprašanj za zakone, ki še NE veljajo!!! Tudi država (institucije - FURS, ZRSZZ, ZPIS itd.) se "lovijo" in pripravljajo pojasnila.

Trenutni kaos se kaže tudi v tem da (danes) ni možno oddati REK obrazec  za plače - mi bomo oddali plače raje po praznikih! (glejte 33. člen ZIUZEOP - zakon sprejet v državnem zboru, prične veljati predvidoma 11.04.2020!, velja od 12.03.2020 naprej :)).

Preden postavite vprašanje v tej klepetalnici predlagamo, da najprej "stopite" na povezavo http://www.superdavki.com/category/337
 kjer se trudimo ažurno zagotoviti čim več koristnih informacij v povezavi s "KORONA" ukrepi za gospodarstvo.

Če niste naš aktivni član za dostop do navedene povezave, si predhodno preberite, kar smo zapisali tukaj - v teh izrednih razmerah omogočamo začasni dostop vsem - https://www.davkoplacevalci.com/novice/2020/vedno-z-vami-in-vedno-na-vasi-strani . Tam navajamo že tudi nekatere povezave na najbolj "zanimive" dokumente v povezavi s problematiko glede ukrepov za gospodarstvo.

Ne postavljajte vprašanj (naše priporočilo) v povezavi s predlogi zakonov itd., ki še niso stopili v veljavo - ker nanje večinoma ne boste dobili nobenega odgovora, saj klepetalnica že postaja nepregledna in manj uporabna ZA VAS.

Strpnost, toleranca, ohranitev samonadzora in predvsem - pomagaj si sam in ... ti bo pomagal :) - naj vas vodita v teh časih. Mi vam bomo stali ob strani po naših najboljših močeh.

Vedno vaš
Martin Krpan

P.S. Če bo treba, bomo tole vsak dan zapisali v klepetalnici, da skušate upoštevati te nasvete, ki bodo koristili predvsem in samo vam. Hvala za razumevanje.

Liza - 06.04.2020 - 15:52

že četrtič, pa ne pomaga dosti ...
 

Martin Krpan - 06.04.2020 - 16:15

Vprašanje, kakšen kaos bi bil tudi tukaj, če tega ne bi pisal. Torej preventivno, bom ponavljal in sem prepričan, da vsaj malo pomaga :).
P.S. Glejmo pozitivno :)))
P.S.II - če mislite, da se samo vam malo "meša", pa berite tudi tole ... - https://www.davkoplacevalci.com/nekaj-soli-zastonj/sala/23-dan-karantene

Liza - 06.04.2020 - 16:45

tudi to je res ... sem imela trenutek slabosti .. pa tudi namensko sem napisala, da pride tema spet na vrh ...
PS: meša se mi že od 16.03.2020, sem tudi mislila poklicati, če bi me hospitalizirali, pa sem si rekla, da jih ne bom gnjavila, imajo dosti drugih težav, bom že nekako ... :)))