krpan in druščina postani član

Naslov teme: brazplačni dostop

1120  20.03.2020 - 08:08h / Ostalo / Avtor: Roža / 73 / 4

pozdravljeni,
Danes sem izsledila, da ponuja Martin Krpan v času epidemije brezplačni dostop do njihovega portala. Ko delam registracijo, moram označiti, kako bomo plačali članstvo. Je to brezplačno članstov z tiste, ki bodo po epidemiji postali člani portala? 
 

Martin Krpan - 20.03.2020 - 10:36

Roža (rožica? :)) - predvidevam, da nas ne poznate (dovolj dobro?).

Na slovenskem trgu smo vodilni podnudniki specializiranih davčnih izobraževanj ter spletnih davčnih informacij (samo davčno svetovanje bom ven izpustil, ker je to stvar vsakega posameznika in njegove osebne presoje). Predolgo smo na trgu, da bi se igrali kakšne "podle" igrice in tovrstno pomoč gospodarstvu izkoristili v smeri, da bi vas spravili v neugoden položaj. Sicer pa to ni prva akcija, katero peljemo. Jaz vedno pravim in tako se tudi ravnam v osebnem življenju, da se dobrota vedno povrne - v takšni ali drugačni obliki, pozornosti.

Kdorkoli bo izkoristil to, kar vam ponujamo (še VEČ brezplačnih davčnih in sorodnih informacij, kot na tej spletni strani), ne bo imel in nima do nas nobenih obveznosti.

Glede na to, da sem sam v pisarni in celotna moja ekipa dela od doma, nimamo sedaj "časa" (pa tudi ni nobene potrebe), da bi registracijski obrazec prilagajali in omogočali npr. še - "odkljukaj brezplačni" dostop. Odkljukajte, kar vam paše, drugače res registracije ne morete zaključiti.

Ker nihče ne vem, kam "plujemo" in je to za vse nas nekaj novega, smo vsem dosedaj prijavljenim "odprli" dostop za (zaenkrat) mesec dni. BREZ OBVEZNOSTI :).

Že 20 let vam stojimo ob strani - in vam bomo še naprej.

P.S. Glede na moje dokaj bogate (poslovne in osebne) izkušnje z gotovostojo trdim, da se pravi obraz človeka pokaže v slabih in ne dobrihi časih. Zato tudi ne stigmatizirajte ljudi, ki so zboleli ali še bodo zboleli. Raje jim stojte ob strani, podarite nasmeh ali lepo besedo.

Vedno vaš
Martin Krpan

Martin Krpan - 20.03.2020 - 10:39

P.S. Seveda pa tudi nismo pozabili na naše aktivne, stalne, zveste člane, ki za dostop plačujejo članarino. Vsem tem od razglasitve krizne situacije naprej, t.j. za vplačila članarin od 12.3.2020 naprej, podarjamo dodatni mesec brezplačnega dostopa.

kpl - 20.03.2020 - 15:40

Kako pa se brezplačno registrirajo fizične osebe, ki niso nikjer zaposlene (nimajo podatka za podjetje....)?
 

Martin Krpan - 21.03.2020 - 12:44

Iskreno povedano - potem vam ti objavljeni podatki na naših "kodiranih" spletnih straneh ne morejo čisto nič pomagati, ker so namenjeni poslovnim subjektom.