krpan in druščina postani član

Naslov teme: zapiranje kozmetičnih in frizerskih salonov

1033  15.03.2020 - 08:24h / Ostalo / Avtor: hhajdi / 92 / 5

Pozdravljeni. Zdaj, ko bo treba zapreti salone, pa niti teoretično več ne bomo imeli za plače delavcem, niti sofinanciranih, ko bi bili na čakanju (ni rezerv). Da se ne pogovarjamo o prispevkih espejev! Odpuščanja? Odpravnine?? Kaj nam je storiti? Lep pozdrav in zdravja vsem.

sonce - 15.03.2020 - 08:43

Vsi se sedaj sprašujemo to. Pa še en kup drugih poklicev je, kateri že vročajo odpovedi zaradi izgube posla. Na samostojne podjetnike  so vsi pozabili. Pa še prispevki so se povečali. Norišnica na celi fronti.  

Lp

Ana - 15.03.2020 - 13:56

Trenutno je zdravlje  na prvem mestu. Ostalo se bo reševalo potem.

Anja - 16.03.2020 - 07:05

Gospa je s.p. in jamci s svojim premozenjem, tako da na temu portalu ne stresajte puhlic, da je zdravje na prvem mestu. To prosim komentirajte na 24.ur. Kaj pa zdravje ga. hhajdi, je kaj manj vredno? Da je njen imunski sistem zaradi stresa na psu? Ga. hhajdi, spremljajte ta portal. Pocasi bomo zaceli lusciti situacijo za situacijo, je cel kup vladnih obljub, med tem pa preglejte pogodbe o zaposlitvi, odpovedne roke... Nihce pa ni vedez, koliko casa bo to trajalo, ampak pred veliko nocjo ne bo konec s trm stanjem. Pazite nase!

hhajdi - 16.03.2020 - 09:30

Hvala, Anja, za podporo. Saj človek včasih že ne upa kaj vprašati, da ne bi kdo bil z odgovori že čisto preveč pameten. Mi moramo misliti kar nekaj korakov naprej, če hočemo preživeti, kajti prav nič nam ne bo podarjeno!!

škorpijonka - 16.03.2020 - 09:36

Aja, če si s.p.nimaš nobenih težav, ker jamčiš s svojim premoženjem???? Mislim, da tale korona najbolj vpliva na možgane...pa brez zamere...upoštevam navodila,kolikor se da, samo pol kufr imam ostanite doma, ostanite doma, zdravje je na prvem mestu, delat je pa treba...sicer pa papir oz. razni forumi vse prenesejo, situacija je pa od posameznika do posameznika različna. sem pa prepričana, da bodo tisti, ki sedaj najbolj vpijejo, kak je zdravje najbolj pomembno, najbolj cvilili in jamrali, če ne bodo dobili 100% plače.