krpan in druščina postani član

Naslov teme: ni odgovorov

258  21.01.2020 - 13:53h / Ostalo / Avtor: bolhica45 / 139 / 6

Malo berem teme ,pa vidim da skoraj da ni odgovorov. Ali vsi samo delate?
Dajmo malo komunicirat, je forum bolj zanimiv.

računovodkinja - 22.01.2020 - 09:34

tako je že dolgo.

ne vem. ali so se vsi preselili drugam, ali so začeli skrivat znanje. (kar jim/nam, po svoje dam prav). Nemalo jih je, ki so pojedli gugl in se grejo računovodstvo.

bi me pa veselil komentar še koga...

Neža - 22.01.2020 - 12:47

Hja, včasih ima človek dilemo, pa bi rad še kakšno mnenje... In ja fajn je, če dobiš kakšen odgovor.... Če malo pogledam po forumu, večina takšni vprašanj nima odgovorov, kjer odgovor in rešitev zlahka najdeš na spletu.... Morda pa samo forumaši ne želijo podpirat lenobe in nekomu servirati vsega na pladnju... Naj se vsak malo potrudi a ne :) 

Simbi - 22.01.2020 - 17:48

Neža, se popolnoma strinjam.
Sama ignoriram teme, ki se venomer ponavljajo. Avtorji se niti toliko ne potrudijo, da bi svojo dilemo ali vprašanje vsaj poskušali poiskali med starejšimi temami. Ali pa so dobili odgovor, katerega ne želijo slišati in zastavljajo vprašanje ponovno.
Predvsem pa ignoriram teme, kot so "ali je 76.a člen" in "kam v REK in iREK". Ljudje božji!! Davčna je vsa ta navodila napisala in jih objavila na spletni strani, samo malo je treba poiskati (res je to od zadnje prenove portala precej težje kot je bilo prej).
Najlažje je tu gor napisati vprašanje. Precej hitreje, kot pa prebrati kak uradni list, se udeležiti kakega seminarja...pa še ceneje je. Tako lahko strokovno vodimo poslovne knjige precej ceneje kot nekdo, ki zabija čas z lastnim izobraževanjem. 
Z moje strani pa je velikokrat razlog za neaktivnost na tem forumu predvsem pomanjkanje časa.
 

ed - 22.01.2020 - 13:21

ja ravno danes sem dobila dva predračuna za strokovno literaturo.

nja - 23.01.2020 - 10:37

seminarji....ali se samo meni zdi da natrosijo spošne stvari, drobtinice, ne gredo pa v globino in detajle, v zahtevnešje primere? Cena pa konkretne. Itak moraš sam predelat zakonodajo in nagruntat zadeve, noben seminar te ne bo rešil.

pc - 27.01.2020 - 18:19

Mislim, da se je tale forum malo zvodenil. Zlorabljajo ga tisti, ki sI želijo sami voditi knjige in tisti, ki nič ne znajo.Teme so v večini zdrajsane. Včasih pa najdeš kaj, kar ti da misliti in te na kaj opozori. Tako da jih je vredno malo počekirati,.