krpan in druščina postani član

Naslov teme: Eno in isto

1561  07.05.2019 - 14:20h / Ostalo / Avtor: Neža / 99 / 3

Sto krat eno in isto vprašanje, pa najmanj 10 postov na isto temo je že... Ko bi vsaj malo pregledali forum,  preden postavite spet isto vprašanje... :) . Najlažje je tresnit vprašanje gor. Če so spremembe, ki se tičejo vseh nas, ki se ukvarjamo/te  z računovodenjem, plačami in tako dalje,  pa ja ni težko malo iti na spletno stran Fursa pogledat, pa vse lepooo piše....

Zdaj pa me popljuvajte :=

Ema - 08.05.2019 - 08:35

 

Zakaj pa se ti obremenjuješ s tem in to sploh bereš, ko pa že itak vse veš. Lep dan vsem, ki pozitivno razmišljate in ste pripravljeni pomagati tistim, ki vašo pomoč potrebujejo.

tita2 - 08.05.2019 - 09:34

Bravo Ema !!! Lp, TITA2

Neža - 21.05.2019 - 14:21

Nikoli nisem nesramna in nevljudna. Vedno pomagam, če le znam. In niti slučajno ne vem vsega, velikokrat tudi jaz potrebujem pomoč.

In nikoli, pa res nikoli ne tikam nekoga, ki ga še v življenju nisem videla in ga ne poznam.

Velikokrat, ko odgovora ne vem, se tudi potrudim in poiščem na spletu in potem delim z vami.

Point mojega posta je bil, da bi morda kdo bil malo samoiniciativen, sam kaj pogledal in poiskal, ker se vse najde, pa še mimogrede izveš kaj, kar sploh v tistem trenutku nisi iskal. Ampak v primeru regresa, je že bilo toliko istih odgovorov na isto vprašanje, da si res samo temo gor ali dol zrolal, pa si je bil odgovor na dlani. 

In VI, gospodična/gospa Ema.. ste odgovarjali na čisto vsako vprašanje o regresu... ali ste si samo pri sebi mislili, da že spet nekdo isto sprašuje.... :)