krpan in druščina postani član

Naslov teme: VDČ ne dela na edavkih

3555  27.12.2018 - 18:58h / Ostalo / Avtor: Anam / 125 / 3

Preko edavkov želim oddati  VDČ, pa mi javlja, ko kliknem shrani, da stran ne obstaja.

Že dvakrat sem ročno vnesla vse podatke in mi ni jasno kaj bi lahko narobe delala ?

ima še kdo drug problem?

A - 28.12.2018 - 07:00

Mi smo vnesli brez problema.

Cicero - 28.12.2018 - 07:47

Res je, da so nekateri lahko zadevo oddali. Res pa je tudi, da oddaja "občasno" ne dela in ob uvozu sporoča: Napaka

Vir: Oddajanje podatkov vira ni mogoče. Če rok za oddajanje podatkov še ni potekel, je vir začasno blokiran. V tem primeru preverite splošna obvestila na prvi strani portala eDavki.

 

Tam obvestila o nedelovanju seveda ni.

 

Nedelovanje, ki po mnenju vzdrževalcev ni "dolgotrajnejša" seveda ni objavljena na obvestilih. So pač "dolgotrajno" retardirani in preizkušajo živce uporabnikov.

Raja bo pač oddala podatke takoj ko bo mogoče, saj so prosti dnevi in dopust tako in tako nepotreben luksuz ter zapravljanje časa. Take ugodnosti  pripadajo samo biričem.

Anka - 28.12.2018 - 08:47

Meni je omenjeno napako (in v obvestilih je pisalo, da DELA) javljalo v petek pred prazniki za prostovoljno pokojninsko zavarovanje. Potem sem sla na dopust. Vceraj sem morala v pisarni opraviti se eno malenkost in pac poskusam oddati se ta osnutek (ker je bilo zacasno shranjenje edina stvar, da je sploh dokument ostal na edavkih). In glej boxbozji cudez, uspelo mi je oddati. In sem jezna, besna (bi rekla se kaj drugega, pa se preklinjati tule ne sme). Kako so lahko tako nesposobni in arogantni - drzavni programerji si lahko privoscijo vse, ce dela, dela, ce ne dela, ne dela, davkoplacevalska raja naj pa visi petek in svetek ob kompjuterju in caka, da bo gospoda sprogramirala, kar bi ze zdavnaj morali narediti. Enkrat (mislim, da ni bilo mogoce oddajati rekov)je bilo gori na edavkih obvestilo, da ko bo oddaja mogoca, imamo kar celih 24 ur casa, da oddamo obrazce, ki bi jih ze, ce bi aplikacija delovala. Kaj, mi naj pa cakamo cele praznike kot cucki, z enim ocesom na ekranu. Brrrrrrr!!!

Skratka. Ce vam javi napako pri vas, poglejte, kaj je narobe, popravite, poskusajte znova. nekatera polja morajo biti prazna brez nul. Ce vam javlja napako, da vira ni mogoce oddajati in da poglejte obvestilo, potem naredite printscreen in ga natisnire in poglejte ta visokocenjena obvestila. Ce vam koristijo, natisnete, sicer pa ugasnite kompjuter in pojdite na zasluzen dopust. Po praznikih bo itak vse delalo.