krpan in druščina postani član

Naslov teme: Bruto zavarovalna osnova s.p.

3838  01.12.2017 - 13:36h / Drugi davki in takse / Avtor: Ajda / 2367 / 3

Na banko moram dostaviti potrdilo o neto/bruto zavarovalni osnovi za kredit. Baje dobim na e-davkih. Nihče ne ve povedat katera vloga je to. Prosim , če mi lahko poveste, kako se imenuje vloga ali obrazec za to potrdilo. 

žabca - 01.12.2017 - 14:18

Za kredit delavca? Potem iščite obrazec na banki ali zahtevajte od delavca,da vam dostavi.Bili ste nerazumljivi.

F.r.a.n.j.a - 01.12.2017 - 22:32

Kje pa piše, da se potrebuje potrdilo za delavca? S.p. potrebuje za najetje kredita višino bruto zavarovalne osnove in prispevkov za socialno varnost  za določeno obdobje.

Ajda, jaz imam staro vlogo, ki so mi jo po mailu poslali, še iz Durs-a. Mislim, da ne bo nič narobe, če na FURS pošljete  Vlogo, ki jo sestavite sami. Vpišite podatke zavezanca, naslov bivališča, davčno številko, telefonsko številko in naslov FURS-a ter napišete: Prosim za izdajo potrdila o višini zavarovalne osnove in prispevkov za obdobje  npr.12 mesecev. Potrdilo potrebujem za najem kredita.

Dopišite ali naj pošljejo potrdilo po pošti ali se boste osebno oglasili. V tem primeru vas bo referentka kontaktirala. Pošljete preko e-davkov, kot lastni dokument. Če  potrdilo potrebujete nujno, to tudi lahko dopišete. Pokličite referentko, lahko, da vam bo poslala vlogo.

Lp 

Ajda - 03.12.2017 - 18:23

Najlepše se vam zahvaljujem za pojasnilo. Sem že poslala kot lastni dokument. Hvala še enkrat