krpan in druščina postani član

Naslov teme: Tole si MORATE ogledati :)

6666  19.12.2013 - 09:49h / Ostalo / Avtor: Martin Krpan / 100 / 3

Prekopiratje si tale link in si oglejte vsebino videa - traja minuto in pol.

 

http://www.youtube.com/watch?v=ePI2wcNicVs

aoife - 19.12.2013 - 09:59

Hja, škoda le, da je govoril bolj kot ne sam sebi.

In pričakovati, da bodo poslanci, slovenski ali evropski, "pljuvali v lastno skledo" in počistili korupcijo v lastnih vrstah je, milo rečeno, utopično.

Jaz zgubljam upanje.

Novo - 19.12.2013 - 11:29

Zato je pomembno, da je državna uprava majhna in da ni državnih podjetij. Tako ni potrebno v taki meri napajati te korupcije preko davkov in ob enem so lahko tudi davki nižji. To je tudi bolj socialno, ker navadnemu človeku ostane več denarja. Tu se lepo vidi, da zagovorniki velike državne uprave in državnih podjetij so anti-socialno usmerjeni in pospešujejo korupcijo, ki je temelj njihove moči in bogastva. Premalo je, da se proglasiš za socialno usmerjenega (tudi vzhodna Nemčija je bila formalno demokratična). Potrebno je tudi to biti, ne pa le govoriti in delati prav nasprotno.

pikica - 21.12.2013 - 21:30

Če pogledamo samo zdravstvo. To je očitna kraja denarja. Tisti, ki ne rabimo toliko zdravstvenih storitev moramo dajati denar za one simulante, lenuhe, brezdeleže, nesposobneže, ki za svoje zdravje so pripravljeni narediti samo to, da si ob novem letu želijo zdravja in še enkrat zdravja, da pa je zdravje odvisno od njih samih, pa je že preveč za oprane glave.Vsi  ostali moramo biti  prisiljeno  solidarni do mnogoštevilnih omejencev.

Ko bomo opravili s socialno državo lahko rečemo, da je človek postal svoboden, tako pa smo sužnji vladnim kleptomanom in povprečnim omejenim slovenčkom.

Ta država je jetnišnica za tiste, ki vidijo dlje od ostalih.