krpan in druščina postani član

Naslov teme: obvezno zapiranje s.p.- izguba več kot 5 let

1708  07.03.2013 - 16:00h / Ostalo / Avtor: Znoj / 62 / 3

Ali je res, da si dolžan zapreti s.p., če izkazuješ več kot 5 let izgubo. Tako me sekirajo v banki. Imam dopolnilno dejavnost, ki že 7 let ni ustvarjala prihodkov. Edini stroški so prispevki od dopolnilne dej. in članarina OZ in temu primerna izguba. Hvala.

FRANJA - 07.03.2013 - 16:22

Zakaj pa imate dop.dej.,če ne ustvarjate dohodkov?Tudi stroški članarine in pavšalnih dajatev ni ravno mali znesek.Če v času,ko se je še dobilo delo niste ustvarjali dohodkov,bo zdaj ,v času krize še težje."Znojite"  se pa tudi čisto nič ne (verjetno ne potrebujete!!!??),da bi dobili kakšen posel.

Banka ima verjetno prav po svoji zakonodaji,če ni prilivov,ni TRR-ja.Z vami imajo samo delo,zaslužijo pa nič.

Lp

00 - 07.03.2013 - 19:46

Banka ima verjetno prav po svoji zakonodaji,če ni prilivov,ni TRR-ja.Z vami imajo samo delo,zaslužijo pa nič.??

 

S tem se pa absolutno ne strinjam. Ravno obratno - za skoraj  nič dela vseeno od njega kasirajo, brez da bi se jim bilo treba karkoli truditi - vse gre avtomatsko - niti prijaznega ksihta jim ni treba kazati!

FRANJA - 07.03.2013 - 23:08

Ker nima stanja na TRR,gredo stroški v negativno stanje,potem obveščanje stranke ,da naj pokrije to negativno stanje  ..itd.Meni je bilo na banki rečeno,da takšnih strank ne potrebujejo,kljub temu,da na njih nekaj zeeloo maleega  zaslužijo.Zato sem tudi razmišljala v to smer,pa če se vi strinjate z mano ali ne(ha,ha,ha ).

Lp