krpan in druščina postani član

Naslov teme: program minimax

1307  20.02.2013 - 00:05h / Ostalo / Avtor: tinca / 92 / 14

Razmišljam o menjavi programa in sem razmišljala o minimaxu, pa mi kolegica pravi, da je slišala da niso ravno zadovoljni, oz. da ni to kar so obljubljali........

Ali mi lahko kdo namigne svoje izkušnje.

 

Hvala že vnaprej

LOLA - 20.02.2013 - 07:59

Kot računovodski servis imam Pantheon in sicer na gostovanju. Zelo zadovoljna.

Poznam tudi:

Hermes - odličen

Adamsof- prav dober do odličen

LP

lira - 20.02.2013 - 09:10

Imam minimax in ga uporabljam že nekaj časa. Je zelo dober program, tudi njihova odzivnost je zelo hitra. Veliko delajo tudi na samem razvoju in upoštevajo tudi želje uporabnikov. Priporočam.

Marijan - 20.02.2013 - 10:55

Imam Minimax nekaj let. Bilo bi krivično, če bi rekel, da je slab. Imam pa precej pripomb na upoštevanje predlogov, resda mojih , glede določenih popravkov in izboljšav. Par dni me je skoraj kap, ko sem ugotovil, da so upoštevali moj predlog , ki sem ga dal pred leti in nekajkrat vmes pi.dil, zaradi uztrajanja na svoji rešitvi, ki je bila blago rečeno, butasta.

 

Tudi določene stvari so me jezile, recimo OS, zaloge nisem mogel delati na način, kot so bile potrebe stranke in je stranka šla drugam... tudi počasen zna biti, tako da sam določene saldakonte pustil na svojem starem dos programu ... skratka , testirajte in preverite še druge opcije..

- 20.02.2013 - 11:15

Minimax je res obup. Že dve leti ga uporabljam, pa ga še vedno ne razumem.  Vasco je zakon

micka - 20.02.2013 - 22:05

MINIMAX je zelo dober program, jaz ga uporabljam že od začetka , ko je prišel na trg.

anica - 21.02.2013 - 07:01

Tudi jaz iščem in menjam program, ali ima kdo izkušnje z programom e-računi.

lp

marija - 21.02.2013 - 08:08

Z e-računi smo zadovoljni. 

Tina - 21.02.2013 - 07:02

Tudi jaz lahko minimax samo pohvalim.

Petra - 21.02.2013 - 10:12

Bili smo na minimaxu in tam vsake toliko časa skoraj znoreli. Prvič zaradi napak, drugič pa zaradi njihovega arogantnega odnosa. Delajo se neke pametnjakoviče. Če potegnem črto so nekaj podobnega kot DURS. Njih zaradi vzvišenosti tudi ne smeš nič vprašat. Smo jim javili napako, pa so sveto trdili, da je pri nas. No, po 3 dneh so jo končno odpravili.

Potem je bilo pa dost teh igric in smo šli na e-račune. Tukaj smo izredno zadovoljni tako s ceno, delovanjem, kot tudi podporo. Veliko nam namreč pomeni nekakšen bolj domač človeški pristop.

Janja - 22.02.2013 - 12:47

Uporabljala sem e-račune pa sem prešla na miniMAX z zelo tehtnim razlogom. V eračunih se sem kar naenkrat videla podatke od nekega tujega podjetja. Bila sem zgoržena saj potemtakem lahko tudi moje podatke vidi nekdo drug. Ko sem javila napako so mi nekaj zamutili in podatki od tega tujega podjetja so čudežno izginili. Mislim !!!  Pri spletnih programih je na prvem mestu varnost !!! Z miniMAXom sem zelo zadovoljna in ko rabim pomoč jo dobim takoj. In zelo so prijazni

Zoja - 23.02.2013 - 12:44

uporabljam e-račune. Do zdaj zelo zadovoljna, tudi s podporo.

faca - 23.02.2013 - 18:33

uporabljam minimaks in sem zelo zadovoljna. Včasih je potrebno prebrati tudi navodila, ki so v programu, saj so zelo lepo napisana. Imajo tudi "pomoč" in kar hitro odgovorijo.

Lahko ga pa tudi stestirate, če vam je všeč, kako - to pa izveste na njihovi spletni strani.

 Za posredovanje programa  se dobi tudi provizijo, a tokrat bo šlo brez nje.:)Skratka : ga priporočam.

Ditka - 25.02.2013 - 07:34

Minimax imam 5 let in ga uporabljam za cca. 30 svojih strank. Iz leta v leto sem bom nezadovoljna z njimi. Pomoč imajo, vendar ni dovolj strokovna. Včasih si dopisujemo tudi po tri dni, predenj jim razložim kje je napaka v Minimaxu, oni pa mi svetujejo naj si preberem navodila in ko jih končno dopovem kje je napaka, dobim odgovor, da Minimax tega ne podpira in naj zadevo speljem ročno. Takih zahtev imam že ničkoliko. Da ne govorim o tem da se davčnega obračuna in bilanc z njihovim programom še zdaj ne da oddati. Resno razmišljam o menjavi programa, pa so se Saop-jevci fino zaščitili. Če hočem obdržati arhiv za vse stranke za vseh 5 let moram še naprej plačevati uporabo Minimaxa enako kot do sedaj. Bog ne daj da s plačilom računa zamudite za en dan. Zjutraj, ko boste vklopili program vam bo vse utripalo od groženj, da bo dostop do programa ukinjen, če takoj ne plačate. Da te pridobijo kot stranko ti marsikaj obljubijo, potem pa hitro pozabijo nate. Pridobili so si že ogromno strank in program postaja vedno bolj preobremenjen in počasen. Pomoč imajo in tudi hitro se odzove, vendar ni dovolj strokovna. Program je primeren le za manj zahtevne stranke.

kisteni - 09.04.2013 - 19:54

Ditka je zelo dobro opisala težave z minimxom. Uporabljam ga že od srede leta 2007 tako, da  njegovo delovnje kar dobro poznam. Je zadovoljiv program za tiste, ki imajo malo knjižb in enostavno poslovanje.

O njihovi pomoči in navodilih pa ne bi izgubljal besed.