krpan in druščina postani član

Naslov teme: toaleta

2726  27.04.2012 - 06:00h / DDPO / Avtor: Rebeka / 81 / 4

Pozdravljeni!

Včeraj sem s si v butičnem salonu kupila "delovno obleko" - na fa. stala pa je malo čez 1. 500 evrovov. To bom lepo poknjižila in basta. Zvečer pa me je dir. butičnga salona klicala, da mi niso smele izdati tako visokega računa za eno delovno obleko in me  prosijo, naj se  z izdanim računom vrnem  in plačam izdano  toaleto za osebno oz. izven knjižno blago. Kaj bi storili vi na to kasnejše reagiranje dotične direktorice.  Prosim za komentar.

Lp Tebi in vsem ( še vednočakaj BB-ja in na vsaj en verz v stilu Franceta, pa čeprav kaj v zvezi na temo Zdravljice, v kar tudi lahko povežeš davke in birokracijo in sindikaliste in,min,in,.... prosim, prosim)

Beki

Romy - 27.04.2012 - 12:06

... brez komentarja... Njega pa vsi čakamo!

avtomehanik - 27.04.2012 - 17:47

Direktorica butika kasno "pali". Mogoče bo morala razmišljati o zamenjavi motorja. Pr tebi bi pa jaz zamenjal svečke. Upam, da se ti posveti, da so delovne uniforme predpisane z aktom "izjava o varnosti in ocena tveganja". Ful si tvegate obe. Predlagam da zamenjate delovni mesti, mogoče bosta bolj ičinkoviti. Če je obleka toaleta, predvidevam, da gre za sekret uniformo , ki pa je absolutno preplačana. A je bila ta uniforma za na Luno ali kaj ?  Ni čudn, da nam gre vse tako slabo ko pa se eni razmetavate z denarjem, ko pa vam inšpektor stopi na žulj cvilite kot stare gume na suhi podlagi. Vsem vam bo treba preveriti kapice, naštimati bremze, prepihati ventile, počistiti žaromete da boste videli malo dlje od nosa. Mislim, da dotični BB dobr ve s kom ima posla.

Rebeka - 27.04.2012 - 20:04

Saj si je Kresalka tudi na službeni račun kupavala nesekretine toale po 4.000 in več , pa si jaz ne bi smela. ko sem samo podjetnica. Saj v teh časih tudi ti avtomehanik pomagaš državi in jaz tud, da sploh preživi., in to sam zaradi takih Kresal in ostale druščine, pa hočeš men zamenjati svečke. Ti !!!!

vprašaj - 02.05.2012 - 17:18

A za deset delovnih oblek bi pa lahko izdala račun? Butik prodaja delovne obleke?

Tega pa še BB ne bo spravil v verze.