krpan in druščina postani član

Naslov teme: opis in predlog 2. odgovor

1825  16.03.2012 - 21:49h / Ostalo / Avtor: Rebeka / 65 / 6

Pozdravljeni!

Citiram današnji mail  sekretarke direktorata za sistem davčnih, carisnkih in drugih javnih prhodkov MF: "KOt sem vam že sporočila, bomo v ponedeljek imeli v zvezi s problematiko e-kartic sestanek me DURS in Zbornico računovodskih servisov. DURS pripravlja tudi pisni odgovor/pojasilo na podane predloge, vendar v tem trenutku s pisnim gradivom še ne razpolagam. 

Kar se tiče spremembe pri omejitvi gotovinskega plačevanja, smo pripravili predlog spremembe pravilnika o izvajanju zakona o davčnem postopku. Predlog sprememb pravilnika je že bil dan v podpis ministru, ni pa še objavljen v Uradnem listu. Žal informacije, kdaj bo (je bil) pravilnik podpisan. nimam. Uveljavljen bo naslednji dan po objavi v Uradnem listu RS.

Rebeka - 16.03.2012 - 22:12

Zdravo!

Zdaj pa še odgovor po majlu 9.3.12 

"Zahvaljujem se vam za vaše konkretne predloge. Obveščam vas, da smo tudi s strani Zbornice računovodskih servisov prejeli pobudo za preučitev problematike. Glede na to, da gre za vprašanja, ki so vezana na nov informacijski sistem EDIS, smo za preučitev vaših predlogov zaprosili tudi DURS. Ocenjujem namreč, da opisane težave niso posledica zakonskih sprememb ampak sprememb v informacijski podori davčne službe.Pričakujem, da bomo že tekom prihodnjega  tedna prejeli dodatne informacije s strani DURS, nato pa bomo skupaj preučili način nadaljnjega ukrepanja. O rezultatih naših ugotovitev boste obveščeni."

Toliko ona.

Lp Tebi in vsem (čeprav je petek, delam kot zamorc in mislim na vas)

še vedno in bolj vaša Beki

-mislim in upam, da me boste potegnili iz koša!!!

FRANJA - 17.03.2012 - 00:23

Bomo,bomo te potegnili iz koša,samo reši nas vsega hudega (beri:E-katastrofe ),amen.

Verjamem vate (upam,da tudi drugi ) in upam,da ti bo uspelo " ustvariti nebesa " s tem tvojim aktivnim ukrepanjem  v korist nas  "uboge raje" ,ki nas ob pogledu na to E-katastrovo kar zgrozi.

Tudi jaz delam ,trenutno bolj kot "Črnogorc",ha,ha.. .

Lep pozdrav

Rebeka - 17.03.2012 - 08:40

Zdravo!

FRANJA, pa me čisto nič ne briga, ali verjamejo v mene "drugi", važno mi je, da  bo ta žulj odpravljen, saj delam na instanci, ki se nima pravice lagati. Pa tudi najvažneje mi je, da mi verjameš ti in vsa najina klapa!!

Vem , da se bo premaknilo iz mrtve točke , ker to je za vsakega računodja, ki ve kaj dela, nesprejemljivo!!

Kam pa danes?- ali bomo zopet obsedeli?!

Prav prijazen pozdrav Tebi in vsem

vedno bolj vaša Beki (pa čeprav še iz Krpanovega smetnjaka, bom kar potrpežljiva, saj mogoče pade notri tudi ON /BB/!!

Martin Krpan - 18.03.2012 - 10:29

Opažam, da ima Rebeka nov "fetiš", ki se imenuje Krpanov smetnjak :).

 

P.S. Razmišljam, da bi za "zasluge za narod" Rebeki poslal smetnjak, da po potrebi sama skoči vanj, ko se ne bom imel časa ukvarjati s takšnim pisanjem.

P.S.II. Vsak ve, kdaj in zakaj je končal v smetnjaku. Pri nekaj tisoč temah obdobju nekaj mesecev "le" cca. 30 tem v smetnjaku - to je moj skromen prispevek k "čistoči" v tej klepetalnici...

Rebeka - 18.03.2012 - 14:21

Pozdravljeni! po Martinu Krpanu

:))"opažam, da ima Rebeka nov"fetiš", ki se imenuje Krpanov smetnjak"

NIMAM !!!!!!!!!

fetiš (port.:) pri primitivnih ljudstvih nežiivi predmet, ki ga religiozno častijo in mu pripisujejo nadnaravnio moč. pomeni:nedotakljiva slepo oboževana stvar.

Mogoče ga imam pa res, samo nevem, kdaj se mi je to začelo dogajati?!

Pa lp Tebi in Tebi in vsem

Beki

vprašaj - 17.03.2012 - 10:41

Samo opažanje:

" Ocenjujem namreč, da opisane težave niso posledica zakonskih sprememb ampak sprememb v informacijski podori davčne službe."

 

Jaz pa ocenjujem, da podkrepljena beseda ni lapsus, temveč pravilen izraz za podrt infosistem brdavsov.

 

LP in podporo Tebi pri prizadevanju!