krpan in druščina postani član

Naslov teme: tema::Osnova za prispevke lastnika (avtor :Lana) - še kak komentar, sem v dilemi

977  10.02.2012 - 08:09h / Dohodnina / Avtor: INA / 48 / 5

Lepo bi prosila še za kak komenter, na le to temo objavljeno včeraj ali dan prej , avtorja lane , ker sem pa zdaj res v dilemi.

Lp INA

nula nula - 10.02.2012 - 09:18

Si kot tisti: že trikrat sem odžagal desko, pa je še zmeraj prekratka...

Martin Krpan - 10.02.2012 - 09:27

Če ste v dilemi, prosim najprej pobrskajte (glej zgoraj desno "sivo polje" :)) bonton. Nahajate se v klepetalnici, ne svetovalnici :) in ker niste delali skladno z bontonom, greste čez kakšno urco v "Krpanov smetnjak". Sorry, ampak vprašanja se ne naslavljajo direktno na posameznike.

INA - 10.02.2012 - 11:11

OK... mislim, da nisem prosila nikogar osebno za odg... - tako kot sem že videla : vprašanje za XY ,.... ali pa xy prosim za pomoč ... samo če je še kakšen komentar na to temo sem želela vzpodbuditi.

 

sorči.

Martin Krpan - 10.02.2012 - 12:56

Ma, ste tako lepo zapisali, da lahko kar tukaj še naprej vedrite :) (prevedeno - ne boste romali v koš...).

 

Kot opažate, se zadeve tukaj tako hitro spreminjajo, da včerajšnja tema običajno več ni aktualna. Jemljite to klepetalnico bolj kot potrditev vaših razmišljanj in ne v smeri "klasičnega davčnega svetovanja".

Hvala za razumevanje.

INA - 10.02.2012 - 13:19

Se opravičujem, ker sem vas vzmemirjala .. prav zato , ker sem želela le preveriti svoje razmišljanje  in priznam ( spregledala sem virinejin odgovor v tisti prejšnji temi ) , sem prosila ,če  še kdo poda svoje razmišljanje, ker se bila menenja , da se tako lana , kot mojca motita. Nihče pa ( kot pravim sem spregledala virinejin odg. ...ali pa sem svojega med drugim delom tako dolgo pisala in šele potem poslala, da sem pozabila preveriti ) ) ni podal drugačnega mnenja.

 

Seveda ne smatram klepetalnice kot davčni nasvet ali / oziroma določene odgovore klepetalcev kot točne, preverjene,  ker temu ni vedno tako. Spet odvisno od posameznega komentatorja - avtorja odg.  kajti nekateri ste že pozitivno preverjeni in najlepša vam hvala.

 

lep vikend voščim.