krpan in druščina postani član

Naslov teme: IZGLED IN OBLIKA NOVE PREOBLEKE !?!

4543  24.09.2011 - 08:49h / Ostalo / Avtor: MIRELA / 53 / 3

Spoštovani Martin Krpan.

 

Vse pohvale za vaš trud na v tej naši klepetalnici.Sedaj ste tudi čisto spremenili izgled in obliko, ki pa se ,meni osebno, zdi precej slabša od prejšnje.

Je zelo slabo pregledna in kot opažam, veliko manj obiskana.

Saj ne pravim, da je slaba, nasprotno, je čisto ok, ampak prejšnja je bila tako vrhunska, da jo bo res zelo težko nadomestiti.

Pa zakaj je sploh potrebno spreminjati nekaj, kar je super in ima ogromen obisk.

Prosim, da mi ne zamerite, to je bilo moje osebno mnenje, ki si ga upam povedati, v nasprotju z nekatertimi.

 

lp.

 

Martin Krpan - 24.09.2011 - 08:59

Mirela, hvala za vaš komentar, ni nobene zamere, čeprav nekateri "iz drugih spletnih strani" :) vsake toliko časa tukaj kaj zapišejo v tej smeri.

 

Vse stvari v življenju imajo svoj rok trajanja. Skladno z razvojem tehnologije, analizo obiskanosti v prektelosti po posameznih sklopih spletne strani itd. itd. smo se odločili narediti tako oblikovno kot vsebinsko prenovo spletne strani.

Verjemite mi, tudi ta stvar je super in ima še večji obisk, kot prej :) - 30000 obiskov v 22 dneh septembra in 12000 različnih obiskovalcev. Če boste zadevo malo "preklikali", boste zaznali več vsebine, ki jo lahko v praksi tudi sami koristite.

 

Verjemite, čez mesec dni boste pozabili, kar ste sedaj zapisali. Če pa imate vi (ali drugi) konstruktivne pripombe, kaj bi lahko naredili še boljše, pa prosim pišite nam na info@davkoplacevalci.com (ali zgoraj imate link - PIŠITE  NAM). Nekaj predlogo je že prišlo in smo jih upoštevali.

Lep dan.

vprašaj - 24.09.2011 - 20:58

Martina bi samo spomnil, da je bil taisti prispevek taiste avtorice objavljen 12.9.

Ali moramo tudi ostali ponoviti svoje odgovore?

 

LP

Bibi - 26.09.2011 - 20:17

Jaz bi pa predlagala, če bi bilo seveda mogoče, če bi se dalo, da bi si človek označil kakšno temo in jo spremljal (oziroma dobival na mail ko se napiše kakšen odgovor)...malo bolj pregledno bi bilo vse skupaj, kot pa sedaj ko potem skačem na naslednje strani, če so kakšen dan spraševalci pridni :-)

 

Drugače mi je pa všečno.