krpan in druščina postani član

Naslov teme: IZGLED IN OBLIKA NOVE PREOBLEKE !?

4360  12.09.2011 - 10:15h / Ostalo / Avtor: MIRELA / 59 / 15

Spoštovani Martin Krpan.

 

Vse pohvale za vaš trud na v tej naši klepetalnici.Sedaj ste tudi čisto spremenili izgled in obliko, ki pa se ,meni osebno, zdi precej slabša od prejšnje.

Je zelo slabo pregledna in kot opažam, veliko manj obiskana.

Saj ne pravim, da je slaba, nasprotno, je čisto ok, ampak prejšnja je bila tako vrhunska, da jo bo res zelo težko nadomestiti.

Pa zakaj je sploh potrebno spreminjati nekaj, kar je super in ima ogromen obisk.

Prosim, da mi ne zamerite, to je bilo moje osebno mnenje, ki si ga upam povedati, v nasprotju z nekatertimi.

 

lp.

Miki - 12.09.2011 - 11:33

Se popolnoma strinjam

STEW - 12.09.2011 - 13:03

SE STRINJAM Z MIRELO

s.m. - 12.09.2011 - 13:43

a bi se dalo vseskupaj vsaj malo stisniti, ker je res nerodno to kljukanje in iskanje po ekranu?

vprašaj - 12.09.2011 - 13:51

Tudi jaz sem enakega mnenja.

 

Ni vsaka sprememba že napredek.

Nati - 12.09.2011 - 13:54

Se pridružujem vsem predhodnikom, na samo spremembe zakonov tudi sprmembe spletnih strani so postale napor.

aNI - 12.09.2011 - 18:11

Tudi jaz se strinjam z vsemi predhodniki.

Virus - 12.09.2011 - 18:56

Žal je bila prejšnja obleka tudi meni ljubša. Predvsem je bila bolj pregledna.

p.š. - 12.09.2011 - 21:04

Žal se osebno ne strinjam s predhodniki ... osebno mi je preobleka zelo všečna, pregledna , predvsem pa cesarica bistveno hitreje odpira teme in  komentarje : samo malo se je bilo  treba privaditi in ko osvojiš novosti, ne bi nikoli več menjala za staro klepetalnico, če bi imela obe na izbiro ( razen zelene barve, ki se mi je usedla v srce ...;) ).

 

Prej je bilo vedno veliko pripomb na temo, kako je cesarica počasna in kako je treba listati par strani nazaj, če hočeš spremljati odgovore na temo ... sedaj pa spet ni v redu, ko se je to izboljšalo.  S pravimi nastavitvami, ki jih imamo sedaj možnost uporabiti, boste počasi postali vsi zadovoljnejši ... verjemite, več ko se klepetalnica uporablja, boljša se zdi :).

 

lp vsem

vprašaj - 12.09.2011 - 22:16

Domnevam, da bi bila cesarica lahko bolj urna tudi v stari obleki, ki je bila za pogled prijaznejša in preglednejša. (Nimamo vsi XXL monitorjev!!!)

 

Še vedno pa niso dali možnosti pregledovanja zadnjih odgovorov (glej "računovodja"!), ampak je treba brskati po straneh. 

 

lp

Martin Krpan - 12.09.2011 - 23:05

Ničesar ni potrebno iskati in brskati glede ogleda vsebin. Vse odgovore, ki ste si jih ogledali, so označeni z modro barvo. Vaši nepregledani odgovori so označeni s črno barvo.

Vsak odgovor na temo je številčen, za prvo piko imate zaporedno številko odgovora na temo (torej so zadeve sortirane). Če je podan odgovor na odgovor (ali še globje), imate zadeve znova sortirane.

Skratka, stvari so pregleden. Meni vsekakor bolj kot prej, vendar je potrebno malo časa, da se privadite. Upam, da bo tudi vam uspelo, kot je to meni :).

vprašaj - 13.09.2011 - 10:34

Martin, ni res, da gre brez brskanja - pregledovati moram strani nazaj.

V seznamu tem je tista tema, ki sem jo že gledal, označena s plavo, čeprav je nanjo prišel nov odgovor - kar vidim šele (označeno s črno), če odprem samo temo. oziroma lahko opazim po novem datumu in uri, ki pa je manj opazen (nekontrasten) kot je bil v stari obleki.

 

Svetujem Ti, da (čeprav misliš, da je vse to novo najboljše možno) se ponižaš in skupaj s svojo tehnično podporo pogledata računovodja.com, ki razvrsti teme ažurirano po zadnjih odgovorih - še celo na dva načina Novi prispevki (ki jih še nisi pogledal) in Aktivne teme.

 

Kakšno stvar znajo tudi drugi bolje! lp

Martin Krpan - 12.09.2011 - 22:57

Spletna stran je bila potrebna temeljite prenove, tako vsebinske kot tudi "oblikovne". Večina uporabnikov, vključno z nami, menimo, da smo dosegli cilj. Kar pa ne pomeni, da ne moremo česar narediti še boljšega. In bomo tudi storili.

Da smo na pravi poti, izkazuje tudi za 37% povečan obisk na naših spletnih straneh :)).

P.S. Zanimivo je, da se tretjina tukaj "oglašujočih", v preteklosti ni pojavljala ali se ni kaj dosti pojavljala v klepetalnici. Verjeno je zadeva tudi povezana z "gospo X", ki ima določene težave zaradi objave njenega imena v tej klepetalnici s strani drugih sodelujočih (kar nekaj let nazaj, verjeli ali ne) in tudi na takšne način izraža svoje frustracije.

V upanju, da se boste navadili na mojo novo preobleko, lep pozdrav. Energijo pa dajmo posvečat pametnejšim temam, a ne? :)

P.S.II Vse vaše konstruktivne pripombe so dobrodošle tudi na info@davkoplacevalci.com. Konstruktivnih pripomb pa tukaj nisem zaznal (razen mogoče ene), a ne? :)))

vprašaj - 13.09.2011 - 10:55

"Da smo na pravi poti, izkazuje tudi za 37% povečan obisk na naših spletnih straneh :))."

 

Statistika, sveta veda naša!!!

za 37% povečan obisk - (po enem tednu) - računano na katero osnovo - avgust (dopusti) ali lanski september.

 

Kaj pa sodelovanje: nove teme, odgovori? Po mojem jih je bistveno manj (če izvzamemo še te, vezane na novo obleko, pa sploh).

Martin Krpan - 13.09.2011 - 16:33

Vprašaju predlagam, da srfa tam, kjer mu je najbolje :))). Če mu pri nas ni všeč, pač nasvidenje in lep dan še naprej.

zhnnv - 13.09.2011 - 20:41

tudi meni tole ni nič všeč... oh..le zakaj je bilo to treba