krpan in druščina postani član

Naslov teme: KaJ nihče ne ve??

3366  20.06.2011 - 14:36h / Ostalo / Avtor: os-so / 68 / 12

Prejeli smo račun za strežnik, kjer pa je posebej zraven specificirano še:
 - dodtni kosi ki so bili vgrajeni,
- podaljšana garancija,
- program za delovanje strežnika
- ter storitev za usposobitev tega strežnika.

ter dodaten strežnik.

Kako naj to dam v OS vse kot eno OS (strežnik, dodatni kosi, garancija in program) ter dodaten strežnik kot drugo OS ali knjižim drugače? Kako pa storitev, ki je zraven zaračunana?

Prosim za pomoč kako bi vi to poknjižlji?

Hvala

AJKA - 20.06.2011 - 16:29

Računovodske standarde v roko in pogumno naprej!!!!!!

sax - 20.06.2011 - 18:12

tole mi je zelo všeč

p.š. - 20.06.2011 - 22:19

Meni tudi :)))

MARTIN KRPAN - 20.06.2011 - 20:04

Verjetno ste že ugotovili, da s "takšnim odnosom" in zapisom naslova v tej klepetalnici ne boste daleč prišli :):

mmmmmmmm - 21.06.2011 - 11:38

Sicer ne vem kaj je narobe z zapisom naslova, jaz mislim, da  je  z ljudmi kaj narobe. Ne vem kaj bi jih tak naslov lahko frustriral to mi  res ni jasno. Naslov je tako napisan ker je vprašanje že bilo postavljeno in vse kar so korenjaki znali odgovorit je bilo - SRS. WAW, bravo, hvala, kakšne strokovnjake imamo na tem forumu še dobro, da so če ne človek niti vedel ne bi da SRS sploh obstajajo.

Brez zamere ampak mislim, da je ta forum tukaj za postavljanje konkretnih vprašanj in KONKRETNIH ODGOVOROV.  Zdej pa. Če se pač nekaterim ne ljubi odgovarjati naj enostavno NE ODGOVARJAJO. Bodo prihranili čas sebi in ostalim.
Se opravičujem za malo "našpičeno" pisanje ampak ne prenesem, da se take "strokovne" forume uporablja za neka "osebna" prerekanja in ne vem kaj še si ljudje tle umišlajajo zaradi enega vprašanja, pa sej ni nič OSEBNO.

Pa še.... če ne drugo si je vprašanje od včeraj do danes ogledalo čez 600 obiskovalcev - torej odgovorili ne bi na vprašanje s takim naslovom, ogledali bi si  ga pa vsi ne.... smešno... človek od odraslih oseb pričakuje malo več resnosti, ampak žal ko je na tem svetu vse več neresnih, zafrustriranih, negativno usmerjenih, NAPIHNJENIH in še kaj, ljudi... to je pa žalostno..

pa prav lep dan želim vsem...... :-)))))))))))))))

pa mal več nasmeškov, pozitivnosti in čim manj take negativnosti kot se tukaj kopiči s strani nekaterih
papa :-)))))

MARTIN KRPAN - 21.06.2011 - 14:00

Prijavljanje pod različnimi vzdevki ne vžge. Zgoraj je Bonton :).
P.S. Glede resnosti imate absolutno prav. Če človek "ne zna postaviti vprašanja", tudi odgovora ne more pričakovati. S podpiranjem lenobe se pa očitno klepetalci in klepetulje tukaj ne ukvarjajo (p.s. to je FORUM, če še do sedaj niste razumeli).

?????? - 21.06.2011 - 11:57

Res zakaj pa potem forum obstaja če vse lepo piše v SRS, ZDDPO, ZDDV, ZDR,..... kaj nam bo forum???? saj je vse lepo zapisano v standardih, zakonih - kaj bi se pa s prakso ukvarjali. Mah škoda besed.............

MARTIN KRPAN - 21.06.2011 - 14:04

Ali se pojavljate pod vzdevkom vprašanja ali mmmmm, je odgovor vedno enak. To je FORUM. Če pa je kdo prelen, da bi si odprl standarde za osnovne stvari, pa si mora najeti svetovalce in ne tratiti našega časa :). To, da nihče ni debatiral po vsebini tega vprašanja, vam mora biti jasno, s kom je kaj tukaj narobe :). Forum je demokratičen in z naše strani (kot nosilca spletne strani) ni cenzuriran.
P.S. Priporočam - klik zgoraj na BONTON.
P.S.II. Raje ne trošite besed z brezveznimi komentarji in skušajte odgovoriti os-so na vprašanje (oz. samemu sebi :)).

!!!!!!!!! - 21.06.2011 - 14:36

Hahahaha od moderatorja pa  takšnega odnosa človek res ne pričakuje. E dragi moj Krpan o človeku ki ga ne poznate ne sodite - negativnost je kot bumerang. Lahko se mal pomirite ker vam čisto nič nočem, ne vem zakaj se tako vznemirjate. Jaz si takšnih stvari ne jemljem k srcu še manj pa jemljem take bedarije osebno.

Sončen pozdravček pa mal več pozitivnosti ******

Pa to z vzdevki - kot moderator vsekakor lahko vidite IP računalnika iz katerega kdo piše tko da.... pozdravčki :-))))))

!!!!!!!!! - 21.06.2011 - 14:48

haha pa še to vsi ki tuki sprašujete ste lenobe po mnenju gospoda KRPANA. phahaha lenobe lene :-))))

MARTIN KRPAN - 21.06.2011 - 15:15

Se opravičujem, psihične težave rešujejo v drugih forumih :). Ko pa boste toliko pomagali ljudem, kot smo jim mi, potem se javite. Definitivno pa - takšen je odziv vseh tukaj sodelujočih - lenob ne bomo "podpirali".
Lep sončen dan in "os-so" pričakuje odgovor od vas na njegovo vprašanje (oz. odgovorite si sami :)).

META - 22.06.2011 - 07:44

TOLIKO NEPOTREBNIH BESED, NAMESTO DA BI SE LOTILI ODGOVORA,!!!!!!!!!!!!!!!!!,mmmmmmmmm, SE PA STRINJAM POPOLNOMA S KRPANOM.
1. ČE JE BILO VSE VGRAJENO, GRE VSE NA OS, NA OS GREDO VSI STROŠKI KI SO VEZANI NA ZAGON. DODATEN STREŽNIK PA JE PONOVNO LOČENO OS. ČE SEM PRAV BRALA GRE ZA DVA STREŽNIKA.