krpan in druščina postani član

Naslov teme: Kaj je z davki.com

3955  23.12.2001 - 18:36h / Ostalo / Avtor: nevednež in firbec / 101 / 4

Na davki.com so uvedli cenzuro. Če želiš pisati se moraš predhodno prijaviti. To je skoraj kot prisluškovanje telefonom. Martin Krpan ali imaš kaj informacij kaj se dogaja tam in na DDSS, kajti kot sem slišal naj bi portal davki.com prešel v roke multinacionalke, s katero upravljajo zasebne roke nekaterih posameznikov. Mogoče pa na ta način želijo izvedeti za težave davčnih zavezancev in jim nato ponuditi svoje storitve davčnega svetovanja, istočasno pa te informacije lahko uporabi še država preko bivšega šefa davčnega oddelka te multinacionalke.

Ni kaj prebrisano! Ali boš tudi ti Martin Krpan, če ti bo kdaj zmanjkalo dela, storil isto?

Mimogrede, ali si, glede na nečedne posle DDSS, čigav je portal davki.com, že izstopil iz DDSS.

Priznam pa, da se sedaj čutim varnega le še na tvojem portalu.

MARTIN KRPAN - 24.12.2001 - 08:43

Kar se tiče DDSS in cenzure na njihovih spletnih straneh, sem o tem tako "odpisal" vsem članom DDSS. Želim, da naše spletne strani ostanejo klepetalnica in ne klevetalnica, zato se v podrobnosti ne bom spuščal.
Vsekakor pa je pri nas še ena pomembna razlika. Naša spletna stran je nastala na naših žuljih in nismo sprivatizirali lastnine društva.
In če še niste opazili, naša spletna stran je posredno tudi izrazito komercialna zadeva, saj tudi tržimo naše storitve, seminarje itd. Vendar hkrati želimo tudi pomagati h krepitvi davčne zavesti in davčnega znanja - na "obeh straneh". Tudi brezplačno.

nevednež in firbec - 24.12.2001 - 22:49

Martin Krpan,

hvala ti za tvoj odgovor. Tvoja stran naj ostane taka kot je. Med tem sem izvedel, če te zanima, da je to baje od DDSS prevzel nek Klemen. Samo ne vem koliko je plačal. Stran je bila vredna najmanj 50.000,00 EUR.

Ideja - 25.12.2001 - 13:27

JA lepo, če lahko društveno stran trži nek posameznik. No ja ampak kaj bi se sekirali, saj se lahko veselo prijavljamo pod lažnimi imeni, kaj če bi bili kar vsi Martini Krpani!
Sicer pa meni njihov nov portal sploh ni všeč, tako da bom verjetno ostala samo še na tem. Društvo pa naj se korenito zamisli, kako ščiti interese davčnih zavezancev, če se tako veselo prodaja! Še malo pa nam bodo še zaračunali dostop na njihove strani!

LP.

član DDSS - 25.12.2001 - 22:41

Vse kar si povedala je res. Tisti portal je končal svojo pot in zaradi nemoralnosti prevzema menim, da ne bo veliko razprav razen, če ne bo vodstvo debatiralo samo s sabo. Poleg tega pa so tam začeli deliti tudi napačne nasvete, saj jih je g. Mitrovič opozoril na veliko nedoslednosti pri odgovoru v zvezi z Avstrijo. Najbolje, da naslednje leto ne bom več član DDSS in se včlanim v davkoplačevalce, saj me tukaj nihče ne kontrolira. Le tako naprej.