krpan in druščina postani član

Naslov teme: SREČNO 2008

9877  27.12.2007 - 21:36h / Ostalo / Avtor: Ivan Simič / 91 / 10

Spoštovani!

Ob izteku leta se vsem računovodkinjam, računovodjem, davčnim svetovalkam, davčnim svetovalcem in vsem ostalim, ki ste sodelovali na tem forumu zahvaljujem za odlično sodelovanje z Davčno upravo Republike Slovenije v letu 2007.

Z sodelavci na davčni upravi se bomo tudi v letu 2008 trudili, da bi vam čimbolj olajšali in poenostavili izpolnjevanje zakonsko določenih davčnih obveznosti.

Srečno, uspešno in predvsem zdravo leto 2008.

Ivan Simič

O.D. - 27.12.2007 - 21:39

Hvala enako in čim manj položnic porabite. Če pa jih že morate, naj imajo čim nižje zneske.

LP 

TITA - 27.12.2007 - 22:24

Hvala vam za prijazne želje in predvsem za vaše obljube, da nam računovodjem, boste v naslednjem letu olajšali delo in zmanjšali administracijo, kar bo za vse, ki se ukvarjamo z računovodonjem in knjigovodstvom NAJLEPŠE DARILO - DURS - potencial za to ste vi g. Simič! Predvsem prosimo za čimbolj jasno napisano zakonodajo, od zakonov, predpisov, pravilnikov, uredb in t.d. - napisano tako, da je vsak lahko razume ( ne pa 1.čl-ter še 150 priključkov členov, odstavkov, točk, alinej ...)! Že 4 desetletja na tem področju delam, in , žal moram potožiti, da se zelo težko znajdem med vsemi členi in verigi predpisov! No konec leta je, in tako kot vedno, upamo na boljše jutri, zato vas bom držala za besedo oz. vašo obljubo za leto 2008! Hkrati se želim zahvaliti za izredno korektno sodelovanje v kontaktih z vašimi kontrolorji , čeprav si želim več možnosti - telef. številk davčnih svetovalcev z vaše strani, ki bi nam hitreje pomagali reševati dvome in probleme pri našem delu. Le zadovoljen davkoplačevalec  = potrdilo uspešnega dela davčne uprave !  Naj ob koncu mojega komentarja, vam g. Simič in vsem zaposlenim pri DURS zaželim obilo zdravja, dobre volje, sreče, zadovoljstva in uspehov pri rešitvi vseh problemov, ki bodo predvsem koristili davkoplačevalcem in tudi blaginji naše države!
SREČNO v LETO 2008!  TITA

- 27.12.2007 - 22:37

No recimo namesto danes objavljenega Pravilnika o spremembah Pravilnika o ... DDV  bi lahko enostavno objavili čistopis, da takoj vemo pri čem smo (POENOSTAVITEV!). No, je pa vseeno viden napredek, ker včasih so bile spremembe pravilnikov objavljene na silvestrovo...

 

Pa srečno in zdravo 2008 tudi vam!

 

- 28.12.2007 - 20:08

:
-------------------------------

No, je pa vseeno viden napredek, ker včasih so bile spremembe pravilnikov objavljene na silvestrovo...


Lep napredek, saj bo tudi letos. ...Pravilnik o spremembah Pravilnika o ... elektronskih knjigah....

Vsem dosti sreče!

brat od brivca - 28.12.2007 - 08:54

Samo pripomba glede zakonodaje : domnevam, da DURS ne "dela " predpisov - bi pa res moral čimbolj težiti MF-ju z opozorili na nejasnosti in neumnosti v predpisih.
Pač pa si DURS ne bi smel privoščiti, da še tiste predpise, ki so nedvoumni, razlaga po svoje. (Prazničnega vzdušja ne bom kvaril s podrobnostmi).

Pa srečno! 

Matjaž K - 28.12.2007 - 10:48

Se pridružujem.

FRANJA - 28.12.2007 - 01:14

Hvala,da ste si vzeli čas tudi za nas "male".Pa je vredno.Še kako vredno.
S tem ste nam potrdili,da cenite tudi pomembnost vloge nas,ki s primerno strokovnostjo(za kar je potrebno nenehno usposabljanje in izobraževanje)želimo doseči kakovostno opravljene storitve.
Hvala za vsa pojasnila ,predvsem zapletenih primerov v vašem biltenu,hvala za strokovno pomoč,hvala za korektno sodelovanje vaših sodelavcev (kontrolorjev,referentov na davčni izpostavi),hvala.... in veselim se sprememb v letu  2008,saj mi bodo olajšale delo.
Želim vam  trdnega zdravja,veliko dobre volje,kreativnih idej in osebne sreče.
In kot sem že enkrat zapisala na tem forumu:"Z roko v roki gre tako lepo in ob tem vsi rastemo!"
Lp

Anja - 28.12.2007 - 01:14

                                        
                                             Spoznati  pravo pot
                                                   prave ljudi,
                                               storiti prave reči.
                                   V sebi in drugih najti le dobre stvari .
                                        Vse to in še več, VAM Anja želi.
                                           
                                                SREČNO 2008

mr - 28.12.2007 - 15:03

RES "SREČO" si želimo in mislimo ob tem čimbolj razumljivo zakonodajo, da se bomo pravilno odločili in tudi naredili, kar je naš namen. Hvala za napredek, ki je viden v sodelovanju z DURS in še kaj realnega naj dobi noge v NOVEM LETU 2008.  MR

brat od brivca - 28.12.2007 - 19:12

mr :
-------------------------------
in še kaj realnega naj dobi noge v NOVEM LETU 2008. ..
 
...in kakšen kon(kreten) v drž. upravi naj dobi nogo!