krpan in druščina postani član

Naslov teme: Pohvala organizatorjem davčne šole

8210  23.10.2007 - 10:12h / Ostalo / Avtor: / 79 / 3

Bila sem ena izmed udeleženk prve davčne šole in na tem mestu pohvala organizatorjem za kvalitetno izvedbo na vseh področjih. Z vašo pomočjo so davki lahko tudi bolj "prijazni" :-))

Lep vikend in na svidenje še kdaj.

Neža - 23.10.2007 - 12:57

Se pridružujem pohvali!

Res 1.klasa!!!!

LP, Neža

MARTIN KRPAN - 23.10.2007 - 14:18

Hvala vsem, kot vedno smo se (po)trudili, da bi naredili "nekaj novega", hkrati pa tudi nekaj takšnega, kar od nas pričakujete.
Odkrito pa priznam, da smo doživeli rahel (pozitivni) šok, da smo razprodali kar tri davčne šole. "Hvala bogu" (in internetu), da smo to lahko logistično speljali, 1500 udeležencev na vseh temah je kar konkreten (organizacijski itd.) zalogaj.
Še enkrat hvala (vsem) ter še enkrat lep "rožni čokoladni" pozdrav!

sonja - 24.10.2007 - 15:49

ja, neverjetno hitro ste bili  "razgrabljeni", ker sem malo oklevala, še več cincala sem zamudila prvi termin, pa potem še drugega in komaj mi je uspelo, da sem uspešno prijavljena na tretjo izvedbo.

pravzaprav komaj čakam, da se že začne, ker vem, da ne bom razočarana, ker nisem bila še nikoli pravzaprav dobim vedno več, kot pričakujem.

super ste "mariborčani", sita sem že teh vzvišenih ljubljančanov, škoda, da nimajo toliko znanja kot ostalih nebodigatreba lastnosti.
ampak nič zato, zdaj mi je že vseeno, vem kje bo zanimivo, poučno, strokovno....., kje bom izvedela tudi tisto, kar mi je včasih kar malo "nerodno"vprašati, ker "ne vem"....

hvala organizatorjem za tovrstna strokovna in kvalitetna srečanja:-)