krpan in druščina postani član

Naslov teme: KISLE KUMARE, GOVEDO DRNOVŠEK IN PLEBEJCI!

5547  26.06.2007 - 09:36h / Ostalo / Avtor: STRUPEK / 88 / 16

Pozdravljene, zafrustrirane neklimatizirane plebejčice in redki moški primerki v tem plebejskem poklicu.
Moji radarji na supersonični jahti mi javljajo, da me pogrešate. Strupeno res. Ko drnovškovo govedo.si bleje kot krava in se dela norca iz vas volilcev, ko sove in čuki igrajo prismukjene otroške igrice glede prisluškovanja, je čas, da še Strupek udari po vas.
Bom kratek, saj me čakajo tri bejbe, ker zadnje čase več ne zmorem toliko: bog daj, da vas useka še kakšen davek, da nikdar ne pridete k pameti. Bajuk, ki niti slovensko ne zna šprehat, še manj pa očitno štet, se šibi pod težo polne slovenske blagajne, ki jo polnite vi, plebejčki in plebejčice. Uživajte v davčni reformi, ki povzroča neracionalno trošenje vaših penezov. Naj vas davki, vročina in neklimatizirani prostori utrdijo in ustrezno zmehčajo preko poletja. Ko pa ne boste več zmogli, pa se spomnite name, tabletka in dva strihnina in z mislimi name potujte tja, kamor si ne morete privoščiti. Strupeno res.

tina - 26.06.2007 - 09:47

Lepo je bilo v naši domovini biti mlad.....(pa ne mislim s tem Juge, čeprav smo kar uživali..., bili smo nekaj vredni, danes pa...)Če bi se le končno odločili za malo večjo skromnost, pa bi bili davki tudi manjši in potrebnih bi bilo maj davčnih reform, saj sedaj le kupčajo (malo vzemi na tem, pa dodaj na drugega, nič pa ne razmišljajo, da bi oba kupčka znižali)
Strupek, pa še koga bi v vaš kotliček lahko dodali - odšli se bodo hladit, pa bo takoj manj problemov , pa še kak "strokovnjak", kot sekretar za davčno politiko - samovšečni špeh...(pardon, ne h, ampak s)

enadruga - 26.06.2007 - 10:33

Ojla, Strupek !

Res je bil že skrajni čas , da nas malo pozdraviš in nas opomniš, kam sodimo in kako slepo in pridno podpiramo neracionalnost delovanja naših od ljudstva izvoljenih ...

Načeloma slutimo kam nas to pelje, ampak ti nam vedno tako konkretno streseš aktualnosti iz rokava, da kar boli... pa saj smo vajeni - udri ga , plebejca...bo še bolj pridno delal. Ja, taki smo ...

Tudi ti uživaj v tvojem neskončnem poletju !

Dražen - 26.06.2007 - 11:24

Strupek - povej kje in kako si prislužil money, da se lahko tko razdajaš na jahti?

Lokalpatriot - 26.06.2007 - 12:11

Nikar večno sline cedit ljubi Slovenčki - ni ga lepšega kot se najest domače šunke, zaseke in kvašenih kumaric, zaplavati v domačem modrozelenem jezeru, se pošpancirati s kraškim ovčarjem po potki sredi polja...
Ni glih čarobno v življenju samo študirati kako boš državo okrog prinesel, in če ti bo "mišica" še dolgo dobro služila...:)

LEV - 26.06.2007 - 12:08

1.motš se mi nismo neklimatizirani.
2.žališ drnovška.
3.res te pogrešamo
4.čuki res pojejo prismojene otroške pesmi.

LP.

STRUPEK - 26.06.2007 - 17:02

1. strupek se nikol ne moti, občasno le zavaja
2. drnovšku sem fauš, da vas lahko tako žali in nateguje. To, kar sem rekel o njem, je pol piskra mrzle vode napram oceanu bebavosti, ki ga zliva po vas
3. VEM
4. sova še bolj

SILVY - 26.06.2007 - 12:27

Strupek!
Misliš, da si strupen, vendar si le zagrenjen, ker ti očitno nekaj ne laufa.
Vsi ostali, ki jamrate, pa malo poglejte okrog, pa ne tiste, ki se vozijo z velikimi avtomobili (ker je redek sam prišel do tega z delom), ampak tiste, ki nimajo nič.
Bolje je imeti pošlihtano z Bogom in državo, kot pa se vsak dan tresti kje te bo kakšna javna ustanova ulovila.
Vsi v našem poklicu smo zavezani k poštenosti, le tega se spomnite vsakič, ko začnete udrihati po komerkoli.
Pa vseeno želim lepe počitnice vsem, ker očitno sami ne znate gledati na stvari s pozitivne strani.
Čaučau

STRUPEK - 26.06.2007 - 17:04

Mi je v tolažbo, da vas zraven boga nateguje še država. Ona je pošlihtala vas, vi nimate pošlihtane nje. Udriham pa le po plebejcih. Jih je kot mrčesa. Strupeno res.

Oz - 26.06.2007 - 12:37

..kej novga rajš povej, pa tudi izvirnosti ti manjka...

kren - 26.06.2007 - 13:19

Strupek jaz nečesa ne razumem, če ti je tko lepo na jahti, bejbah... kako se sploh lahko spomniš na ta forum. Ko je men lepo pozabim vso grenkobo dela in sveta in uživam 100/h. Pride tudi to kmalu in takrat mene tle gor ne bo ... 100%. Raje se posveti okolici (mogoče boš tud vse bejbe zmogu, če boš pri stvari). Ko te tle gor ne bo, bomo vedli, da ti je lepo.

heka - 26.06.2007 - 13:33

strupek ima verjetno počitnice in si zopet lahko privošči form :))

Dandy - 26.06.2007 - 15:52

... in tako lepo je bilo brez Strupkovih komentarjev na tem forumu....
Ker se včasih predstavljaš kot "strokovnjak" za finance , povej kaj bolj pametnega, da vidimo tvoje strupeno znanje ali pa se ti od dolgčasa pošteno meša.

STRUPEK - 26.06.2007 - 16:58

Kot vedno. Kdor me ljubi, me ljubi. Kdor pa je zaplonkan, je zaplonkan. Teh je hvala bogu več. Tako si lahko tud ustvariš premoženje na račun zaplonkanih. Če bi delil svoje znanje brezplačno, bi to bila sramota za patricijski rod. Samo nekaj nas je. Vas pa dva milijona. Strupeno res.

- 26.06.2007 - 20:30

Strupek, bodi previden s samohvalo, lahko postaneš zanimiv in te
za kakšen teden nekam skrijejo.

MEČARICA - 26.06.2007 - 21:20

Pa res se malo preveč bahaš z tvojo jahto, ki jo imaš "mogoče" zasidrano kar doma v kadi, če pa ne boj se me.
Pa še to; če nimaš kaj bolj pametnega za napisat se raje ukvarjaj z svjimi Barbikami katere si moral predhodno kupiti v trgovini z igračami.
Mislim pa, da je to kar ti tukaj pišeš po vsej verjetnosti tvoja neuresničljiva želja katero izražaš na tak način (sanje). SANJAJ ŠE NAPRERJ.

O.D - 27.06.2007 - 11:58

Mečarica! BRAVO!!!!!!
Rovno se mi je nekaj takega rojevalo po glavi, da napišem.
Strupek le svoje neizpolnjene sanje piše na tem forumu. Res so sanje dovoljene, vendar mu želim, da jih podoživlja bilj intimno. Konec koncev, koga pa briga, kaj on sanja.(tudi malo cenzure v tem primeru ne bi škodilo)
LP!