krpan in druščina postani član

Naslov teme: Durs, g. Simič , kontrolorji in mi.....

1729  16.02.2007 - 09:00h / Ostalo / Avtor: neznalica / 52 / 4

Mislim, da se mi je danes mal utrgalo, ko me je ob osem in tri minute klicala kontrolorka dohodnine.....TRETJIČ !!!!!! Dohodnino smo oddali 26.01.07, pravilno, točno z vsemi ć Ć, v programu WODOH 2006, poslali preko E davkov, iztiskali obrazce za delavce, iztiskali celoten izpis v ASCI kodi, vse ŠTIMA!!!! A na davčni ne štima. Namesto Ć, ć je ???????. Nas kliče kontrolorka 01.02.07, prosi, če še enkrat pošljemo preko E davkov,ji ustrežemo. Drugi klic 09.02.07, da je še vedno napaka in to kritična(14,5%), zaradi števila delavcev. Še enkrat pošljemo podatke in upamo na čudež.
Ja res se je zgodil, da nanes ob osem in tri minute.....Še vedno ista napaka in uboga kontrolorka prosi, da vse skupaj posnamemo na disketo, iztiskamo in ji pod nujno pošljemo.
A verjamete, da se mi ona smili, tako kot se sama sebi, ker imam občutek, da delava obedve za bele zamorčke, nekdo tam zgoraj naju(verjamem tudi druge) pa dobesedno, za.......in to ravno v tem času, ko imam največ prostega časa, sem si rezervirala dopust 14 dni marca, bilance bomo oddajali enkrat v poletnem času, saj se sploh ne izplača v roku oddajati, je vse narobe......oddaš takrat ko progami končno delujejo.....in ne bomo dobivali obvestil, da davka od dohodka nismo plačali, ki je nastal zgolj zaradi programskih napak, katere je treba dursu dokazovati.....itd., itd.,
Vsem en lep vikend...našemiti se nam sploh ni treba.......smo tako in tako že vsi samo še maske......

Anita* - 16.02.2007 - 10:51

ja saj so rekli da popravki niso možni. zgodba končana. popravljajo naj sami

HUUUH - 18.02.2007 - 06:22

Kar misli si...

DIREKTOR - 16.02.2007 - 16:37

Vas je vsaj prosila. Nekaterim grozijo s kaznimi, če tega ne bodo takoj popravili.

LOM - 18.02.2007 - 09:34

Lepo je klepetati na tem forumu, vprašati, odgovoriti. Beremo vse od "butastih" vprašanj do konkretnih - strokovnih odogovorov in nasvetov. Slednjih je veliko.Kar vesel sem, ko vidim kako dobro podkovani so nekateri.Za vse to je treba imeti dovolj časa in "podlage" razumeti spremembe. Ni mi všeč, da v vsaki stvari vpletate g. Simiča. Hvala Bogu, da ga imamo. Mislim, da mnogi se tega ne zavedate-zavedamo.Zadeva o kateri ste dobesedno " popenili" se rešuje na prvi stopnički.Sam sem včasih tak, da bi kar skočil iz svoje kože. Novitete prinašajo veliko nejasnosti. Tako se učimo vsi, računovodje, kontrolorji... Preden se vam " utrga" preštejte do tri. Življenje bo mnogo lepše.