krpan in druščina postani član

Naslov teme: oploditve

1370  08.05.2001 - 10:00h / Ostalo / Avtor: mojca / 89 / 19

Zakaj pa ne bi tudi mi rekli kakšno debato
okoli samskih žensk ki si želijo umetne oploditve,
da malo zamenjamo glavo, ki je polna davkov .
kaj menite o tem.
jaz sem absolutno proti, še posebej ko sem izvedela
da je zadeva brezplačna. naj plačajo 50000 dem, pa
jim naj naredijo.
to je moje mnenje

STRUPEK - 08.05.2001 - 10:26

Oplojujem zastonj. Brdavsinje so izvzete, njih ne bi niti za 50000 DEM.

STRUPEK - 08.05.2001 - 10:44

Sprejemam naročila. Kontaktna oseba Grilj alias roštilj. Pri njem ste varne, ker ponavadi strelja v prazno.

dolenjka - 08.05.2001 - 10:53

TUDI JAZ SEM PROTI, BOM ŠLA NA REFERNDUM

taxman - 08.05.2001 - 10:53

Kaj pa te naj samski moski naredijo? Tud referendum, da lahko po novem zanosijo! haha Sicer pa se pridruzujem Strupeku pri ustvarjanju trga oplojevalnih storitev za samske (diskretnost zagotovljena). Brdavsinje izvzete, ker bi me lahko osumili podkupovanja, pa se zatozle bi me da kaj utajujem, npr. DDV.

topato - 08.05.2001 - 11:00

Brdavsinje izvzete, se strinjam.
Njim že pride, ko nekaj neupravičeno zaračunajo.
VSI NA REFERENDUM

Amater - 08.05.2001 - 14:18

Mene zanima davčni vidik Strupkove ponudbe. Ali bo moral odvajati DDV, če bo opravljal to storitev (čeprav brezplačno)in bo presegel kvoto 5.000.000 (o čemer ne dvomim saj bodo kandidatke čakale v vrsti). Kako bodo Brdavsi določili koliko je vredna storitev? Kaj če bo opravljal storitev bližnjim sorodnikom in jo bo zaračunaval drugače kot drugim? Bo problem transfernih cen? Čeprav sem amater bi se tega posla lotil strupeno profesionalno!

STRUPEK - 08.05.2001 - 14:24

Zaradi prepovedi prostitucije v Sloveniji te dejavnosti brdavsom ne bom prijavil. Vsekakor pa daljnih ali bližnjih sorodnikov ne bom oplojeval, ker potem se lahko rodi kakšen nov Grilj zaradi deformacije genov. Zato tukaj v primeru ugotovljenega dela na črno ne bo problema transfernih cen. Pohitite s prijavami, Grilj že šili gosje pero, ki ga je izpulil svojim neumnim goskam.

Mena - 08.05.2001 - 15:02

Če si zdrava samska ženska ne more najti partnerja s katerim bi zanosila pa res ne vem kdo ji lahko še pomaga - umetna oploditev zagotovo ne - pol bodo pa dobile eno seme, s katerim spet ne bodo zadovolje - pa se bodo filale sirotišnice - ...

Takšna zakonska določba bi bila upravičena res samo po prvi - drugi svetovni vojni, ko je primanjkovalo mlagih ZDRAVIH moški. Danes, v času, ko se pa moški lahko dobijo kar preko interneta (naš STRUPEK je že eden takih - vendar žal ne pomisli kaj bo čez kako leto, ko se mu bodo mlade zdrave ženske vsedle na njegovo plačo in premoženje ter bo keširal mladino do enega 18 leta ali pa še dlje - tudi za to bi bilo potrebno uveljaviti kakšno novo zakonsko določbo - npr. ko se zdravi ženski zahoče spočeti, ji lahko zdrav moški ponudi oploditev brezplačno a tudi brez obveznosti - ki bi lahko izhajale iz uspele oploditve) pa menim, da to niti ni potrebno.

Seveda obstajajo tudi skrajni primeri, ki smo jih morda pozabili in s tem delali krivico ženskam, ki si tega želijo (spomnimo, se vdove, ki je shranila moževo seme in bi se po moževi smrti rada oplodila - sama se kar ne more ... toda to se že bolj primeri za Oprah Show in Ameriko.

Koliko samski žensk bi se pa sploh dalo oploditi? Morda par, ali pa vse z istospolnimi nagnenji, ki ne prenesejo vonja po moškem,...

Všeč mi je bila tudi ideja o samskih moških, ki bi radi nekoga oplodili - morda bi bilo izvedljivo ustanoviti borzo samskih moških in samskih žensk, ki bi samo imeli otroke, ne bi pa želeli tako umazane oploditve. Ko bi sistem ugotovil, kdo paše skupaj, bi ženska zanosila in bi potem rodila in potem bi obadva skupaj vlagala v to svojo naložbo (tudi moški bi imel pravico do sovlaganja (svojega časa, denarja in znanja) v to investicijo, ki bi jo potem, ko bi se izšolala dobičkonosno prodala (kot Union Olimpija prodaja svoje igralce). Samo to so pa že druge zgodbe, ki si jih lahko izmisli samo "bolan um eneka zafrustriranega davčnega svetovalca po kosilu" ali pa tudi ne? Kdaj nas čaka vse to???????????

Lep dan in
če samske ženske želijo zanositi in če je edina ovira pri tem zakon, pa naj še zakon to omogoči! Samo nesmiselno se mi zdi, da država za referendum za takšno zadevo porabi 450.000.000 tolarjev - naj jih namenijo raje za kaj drugega (naj tistim par samskim ženskam, raje plačajo oploditev v tujini (kjer je to mogoče, pa bo morda še za lačne kaj ostalo!)

Ali - 08.05.2001 - 22:41

To ni res !
Obljubil sem si, da na takšno temo ne odgovarjam. Pa zna tale Mojca.

Rajši en vic: Je vprašala Brdavsinja Ali-ja:
"Čuj Ali, vem da sovražiš vse kar je povezano z Brdavsarijo, a vseeno:
Kaj bi bil dober in bi mi naredil eneg luštkanega Brdavseka?"
ALI: "Seveda! Ni problema, saj jih imam poln ku...c !"

Lep pozdrav, Ali

MB - 08.05.2001 - 22:53

Bravo Ali!

STRUPEK - 09.05.2001 - 08:34

Ob prebiranju Ali se je še meni strup zaletel. Verjetno si podoben tistemu
Alienu.

Von DurhMuStal - 09.05.2001 - 08:23

Umetno oplojevanje je napačno poimenovanje. Še vedno se uporablja naravne materiale. BIO metoda pridelave je najboljša.
PREPOVEDANO je jebati brdavse, da se ne bi namnožili !

Teoretičarka - 09.05.2001 - 13:44

A lahk mal statistike, seveda na račun duhovitosti?
Če se prav spomnim prebranih podatkov, se je v zadnij dkoraj 30 letih za tak način oplojevanja odločilo okoli 50 žensk, ne več. Z denarjem, ki bo porabljen za kritje stroškov referenduma, pa bi bojda lahko realizirali okrog 2700 postopkov. Če bi rekli, da vsak postopek ne uspe, npr. samo vsak 10, gre za 270 žensk.......vprašanje vsem duhovitežem in duhovitežinjam....a jim ne bi raje pustili tega veselja...konec koncev....baje zadeva ni prijetna.....zna celo boleti...
LP

Muci - 09.05.2001 - 13:49

boleti in še prej v vrsti pred kliničnim centrom stati.....

STRUPEK - 09.05.2001 - 15:01

V teoriji se ne pogovarjamo o neplodnih ženskah temveč o moškomrzcih. Mene jih tudi dost sovraži, hvala bogu, tudi rade me imajo nekatere. Zato imam gnečo in naročam šele od septembra 2001 naprej. Pridem ceneje celo kot stane delo in material na kliniki, boli pa tudi ne, saj delam s strupenim občutkom. Veličina pri tem nima povezave z nebolečino. Za referendum pa so verjetno najbolj krivi frigidni ldsovci.

STRUPENA - 10.05.2001 - 07:53

Tipično moško gledanje, saj vam pamet ne nese dalje, kot do vašega penisa. Ste za sekundo kdaj pomislili, da je lahko obstaja samska ženska , ki ni istospolno usmerjena ? V življenju pride do raznih preobratov in situacij, ki vplivajo na to, da nekdo ostane samski. Mar so tudi vsi samski moški ženomrzci?? Dvomim.

STRUPEK - 10.05.2001 - 15:20

Samski moški so nesposobni, ker si ne najdejo oplojevalke. Moj penis nese marsikdaj dlje kot katerakoli pamet. In na to sem strupeno ponosen.

LISA - 09.05.2001 - 22:15

kaj ste navalili vsi.......vas pa zna zakurt, Mojca :))

spodnja štajerka - 10.05.2001 - 15:34

Jih je premalo, da bi se splačalo denar trošit na referendumu! Kot da nismo davkoplačevalci (aktivno prebivalstvo 1/4 Slovencev; eden dela za štiri)že preveč davčno obremenjena. Naj se umetno oplajajo na račun države tiste, ki imajo zdravstvene težave. Tiste, ki pa vztrajajo pri umetnem oplojevanju zaradi principov (istospolnost, sovraštvo) pa naj si kar same plačajo oplojevanje. Me zanima kaj bo skupina istospolnih in sovražno nastrojenih naredila, ko bo prišlo do problemov pri vzgoji in odraščanju. Bodo iskale rešitev problemov z epruvetami ali čarobnimi palčkami?