krpan in druščina postani član

Naslov teme: poslovna darila že 100tič

10610  24.12.2004 - 12:35h / Ostalo / Avtor: ajša / 88 / 7

Nekaj me zanima. Kam ste knjižili poslovna darila - pod konto reprezentance ali pod davčno nepriznane odhodke?

Ajša

lalika - 24.12.2004 - 16:26

Pod podkupnine!

fr - 24.12.2004 - 16:46

Jebi se!

Ir1 - 24.12.2004 - 21:52

No, ob teh in ob bližajočih se še praznikih, pač ni potrebno svoje jeze ali slabe volje, da na napišem še kaj drugega izlivati na vprašanja. lalika vsaj od Vas ne, ki ste dosedaj zelo korektno in konstruktivno sodelovali na tem forumu, o odgovoru "fr" je vsaka beseda odveč, upam da mu/ji bo Božiček ali Dedek Mraz prinesel knjigo lepega obnašanja " izražanja " - BONTON, ker mislim, da ga bo v Novem 2005, še kako krepko potreboval/a. Ljudje pa saj to ne sodi med računovodske knjigovodske in davčne delavce. Spoštovana "ajša", Vam pa priporočam, da bi se še malce priklonili Cesarici in poprosili "cesaričin iskalec", da bi Vam prinesel odgovor na zastavljeno vprašanje, prej preden ste ga postavili na forum.

Pa vsem zdravo, zadovoljno in uspehov polno NOVO 2005 ob mislih slovenskega pisatelja in pesnika Tonete Pavčka :

Svet je zrcalo,
v katerem vsakdo vidi svoj obraz.

Kdor gleda vanj kislo,
vidi kisel obraz,
kdor se vanj smeje,
najde vedrega sopotnika –

bodite nasmejani
v letu 2005.

Na svetu si, da gledaš sonce.
Na svetu si, da greš za soncem.
Na svetu si, da sam si sonce
in da s sveta odganjaš – sence.

želi vsem forumcem redni in zvesti obiskovalec Ir1,

čao, čao HAPPY 2005

Živa - 25.12.2004 - 11:17

Tole so bile pa res lepe misli. Ne vem, kako so lahko nekateri pred prazniki tako čemerni. Tudi jaz želim vsem vse najlepše v letu, ki prihaja in se zahvaljujem vsem, ki dobronamerno svetujete nam nevednežem!

Ir1 - 25.12.2004 - 18:56

Ja, Živa, hvala, da so Vam prišle te misli do srca, da ste doumeli to , kar jih veliko ne.
Tako se lahko obnašajo ali vedejo, izražajo tisti, ki niso uzrli Smrt ob sebi, utrpeli izgubo najdržažje/ga, ki ne poznajo globino besede samota, praznina, žalost, nesigurnost, bolezen, trpljenje itd.... Ljudje, ki mislijo, da pač vse vedo, in da smo ostali pač raja, izgnana iz raja vsevednih, veleumnih;
smo ljudje, ki se pač učimo dokler živimo, in da ko pridemo do spoznanja da vemo, da sedaj šele nič ne vemo, spoznamo svojo majhost in nevednost.
Sam se v jeseni svojega življenja, ko previhral sam mnoge viharje, učim malo tujega jezika, in preko sodobne tehnologije, povezujem, kot tu na ta forum še na druge, da širim obzorja, da zapolnim praznino, Vem iz življenskih izkušenj vem, da za vsakim dežjem, nevihto, viharjem, posije sonce in takrat zacvetiš spoznaš lepoto življenja, narave, vsega kar te obdaja, da takrat ni čas za sovraštvo, je čas tudi za srečo, tistih ki potrebujejo pomoč,pa naj bo to najbližji, prijatelj, popotnik ali sovražnik, takrat premagaš vse, da takrat si srečen, to pa je bistvo našega življenja, mar ne.

LP-Ir1

fr - 27.12.2004 - 06:27

Na forumu nastopamo pod psevdonimom. Pripominjam, da jaz tudi nastopam pod imenom "fr", vendar moram poudariti, da vsebina kratkega in jedrnatega, nevljudnega in prostaškega teksta ni moja.

Ta prvi fr

Besna - 27.12.2004 - 15:11

fr, če bi kdaj v življenju odprl Pravilnik o DDPO bi vedel o čem lalika govori.