krpan in druščina postani član

Naslov teme: Zbornica računovodskih servisov - intervju s predsednikom (TFL)

2664  14.04.2021 - 10:56h / Ostalo / Avtor: Računovodski servis / 691 / 2

Povzetek intervjuja predsednika Zbornice računovodskih servisov pravi, da vsi, ki vas trg stiska in dosegate nizke cene, delate daleč pod nivojem kvalitete in uveljavljenih računovodskih servisov. Celoten intervju najdete na spletišču TFL.

Mene v njihovem katalogu ni več (je cca 500 članov od cca 4000 registriranih subjektov, ki opravljamo računovodsko dejavnost), Zbornica je namen sami sebi, meni kot nekdanji članici ni dala dodane vrednosti ali zaščite. 

Če bi bila poklicna skupina urejena, če bi imeli žige / funkcionalen register - takoj se včlanim v tako stanovsko združenje.

To, ko po ZRS sama sebi, medsebojno in zgolj skozi individualen gospodarski interes vrši naloge "poklicnega združenja" - ne hvala.

Preletela sem vaš katalog, kar nekaj računovodij je v vašem katalogu, katerih otvoritvene bilance smo obdelovali ob prevzemu novega klienta. Če je med nečlani nestrokovno delovanje - seveda, možno.
Naj vas pa bolj skrbi, ker je nestrokovno delovanje tudi med člani v vašem katalogu. 

Članstvo pri vas, v ZRS, velja le toliko, kolikor stane. Izobraževanja imajo drugi res dražja, a so tudi na nivoju.  Zavarovanje poklicne odgovornosti je vredno nič (imate na vašem spletišču poročilo o uveljavljenih in realiziranih odškodninah).

Angela - 14.04.2021 - 13:07

Da dopolnim. Tudi mi smo bili v katalogu pa rajši nismo več. Smo nameno izstopili. Katalog bi moral biti tudi nekakšno merilo za kvaliteto. Ko smo stranki rekli, da smo v katalogu, kar bi po naše pomenilo, da smo kvalitetni, so nam stranke rekle: "Potem ste pa dragi. Hvala lepa" 
Tako, da je najboljša reklama kot nekdaj  "od ust do ust"  kakšen katalog neki.

Računovodski servis - 14.04.2021 - 15:13

hvala za dopolnitev.