krpan in druščina postani član

Naslov teme: Ste tudi vi včeraj prejeli en kup opominov FURS-a, ki so brezpredmetni?

3758  21.07.2020 - 12:34h / Ostalo / Avtor: . / 110 / 3

Ste tudi vi včeraj prejeli en kup opominov FURS-a, ki so brezpredmetni?
Obveznosti plačane na rok, solidno skrbni davkoplačevalci, ampak davčne kartice razsute, obveznosti po-zaprte križem kražem, neupravičeno obračunanih en kup obresti in razposlani opomini (prevzem opomina, obveščanje strank, obveščanje Uri-ja....). Kakšnega orožja kratkega in dolgega dosega jim res nebi zaupal, ker bi verjetno ven prišli izgovori.....ups tole smo pomotoma izstrelili...naša napaka.

Ali smo samo mi taki "srečneži".....kam pošljemo račun za deadministracijo javnega sektorja?

Petra - 21.07.2020 - 14:57

Tudi mi. Imajo totalno zmešnjavo.

Simbi - 21.07.2020 - 17:04

včerajšnji opomini so vsi korektni, noben od njih neupravičen
prejšnji mesec (23.6.) je bila zmeda - opomine so dobili vsi tisti, ki so akontacijo 10.6. pravočasno plačali, ker pa na dan plačila bremenitev za akontacijo še ni bila poknjižena, so na fursu zapirali obveznost za doplačilo 2019 z valuto 1.7.
za eno stranko sem klicala na furs, pa mi je gospa rekla, naj dam zahtevke za popravek zapiranja, ampak sem ji prijazno povedala, da naj se slika in da ne mislim zapravljati časa zato, da bi spravila v red tisto, kar so zašuštrali
saj potem so sami ugotovili napako in dali obvestilo na e-davke 

Neja - 21.07.2020 - 20:18

Enako izkušnjo imeli tudi mi. Oni zapirali križem kražem, potem je bila razlaga naj prosimo za popravek zapiranja......skratka mi naj delamo namesto njih. Tudi meni dvignilo pokrovko. Ampak samo začasno. Potem sem imela priložnost privat spoznavanja eUprave. Za crknit. Furs je eno stoletje pred njimi. V naslednjem življenju definitivno služba v javni upravi, nič drugega.