krpan in druščina postani član

Naslov teme: PREBERIT TOLE PREDEN KLEPETATE - PONAVLJAM DRUGIČ!

1396  02.04.2020 - 11:51h / Ostalo / Avtor: Martin Krpan / 96 / 2

Spoštovane davčne klepetulje, klepetalci, vsi obiskovalci teh spletnih strani!

Preden postavite vprašanje v tej klepetalnici predlagamo, da najprej "stopite" na povezavo http://www.superdavki.com/category/337
 kjer se trudimo ažurno zagotoviti čim več koristnih informacij v povezavi s "KORONA" ukrepi za gospodarstvo.

Če niste naš aktivni član za dostop do navedene povezave, si predhodno preberite, kar smo zapisali tukaj - v teh izrednih razmerah omogočamo začasni dostop vsem - https://www.davkoplacevalci.com/novice/2020/vedno-z-vami-in-vedno-na-vasi-strani .

Ne (naše priporočilo) postavljajte vprašanj v povezavi s predlogi zakonov itd., ki še niso stopili v veljavo - ker nanje večinoma ne boste dobili nobenega odgovora, klepetalnica pa bo postala nepregledna in manj uporabna.

Strpnost, toleranca, ohranitev samonadzora in predvsem - pomagaj si sam in ... ti bo pomagal :) - naj vas vodita v teh časih. Mi vam bomo stali ob strani po naših najboljših močeh.

Vedno vaš
Martin Krpan

P.S. Če bo treba, bomo tole vsak dan zapisali v klepetalnici, da skušate upoštevati te nasvete, ki bodo koristili predvsem in samo vam. Hvala.

Vijolica 5 - 02.04.2020 - 18:04

Forum spremljam leta in res je postal v zanjem času nepregleden.
Zato predlagam, kaj če bi se na vrhu "pripete" najbolj pogoste teme, kjer bi bila že v naslovni objavi odgovorjena Pogosta vprašanja in povezave za zunanje obrazcem in napisani vsi pomembni datumi, ki se tičejo totične tematike.
Predlagam teme: 

- Plače, obračun v času čakanja na delo, zadnje 3 plače, pripspevki
- ZRSZ vloga, link, datumi, vprašanja
- vloga S.p. , pogoji

Nekaj v tem smislu.

Lara - 02.04.2020 - 20:35

Ali pa sproti brisat.

lp